separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

UZNEMIRUJUĆI DETALJI ZLOČINA U ZAGREBU: Začuli su se pucnji, pa ženski jauci! Okidač za masakr je bila LJUBOMORA?(FOTO+VIDEO)


Šestostruko ubistvo koje se dogodilo sinoć u Zagrebu, zaprepastilo je čitavu Hrvatsku ali i Balkan. Jedan muškarac je mučki ubio skoro čitavu porodicu, pa je na kraju presudio i sebi. Masakr je preživela samo beba.


- Bio sam na balkonu kad sam čuo pucnje. Sigurno su bili iz pištolja, a onda su se čuli jauci. Ženski. Minut kasnije, u 21.21 pozvao sam prijatelja i rekao da sam upravo čuo pucnjavu. Nisam mogao da vidim nikakve bljeske od ispaljenih hitaca, ali sam to jasno čuo. Nije bila rafalna paljba - ispričao je očevidac pucnjave u kojoj je ubijena čitava porodica u Zagrebu.

Autor: TANJUG/ Foto FaH/ Damir Sencar/ bk

Kako kaže ovaj Zagrepčanin, pucnji i jauci dogodili su se dok je dočekivao goste. A onda je ceo kvart opkolila policija.

- Na balkon sam izašao jer sam očekivao goste, ali nakon što sam čuo pucnje rekao sam im da ne dolaze. Ubrzo je došla policija koja nam je zabranila da prilazimo mestu zločina - ispričao je mladić koji je sa balkona slušao kako ubica puca po ljudima.

Autor: TANJUG/ Foto FaH/ Damir Sencar/ bk

Kako kaže, nakon toga nije čuo da se bilo kakav automobil brzo udaljavao sa mesta zločina.

Autor: TANJUG/ Foto FaH/ Damir Sencar/ bk

Hrvatski mediji pišu da je tri žene i dete ubica usmrtio ispred kuće, telo jednog muškarca je pronađeno u sobi, dok je drugi ležao u hodniku.

Autor: TANJUG/ Foto FaH/ Damir Sencar/ bk

Prema prvim informacijama, poznato je da je ubica bio vozač takcija. Njegov auto su, piše Jutarnji, pronašli u Brezovici nedaleko Zagreba gde se ubio.

Autor: TANJUG/ Foto FaH/ Damir Sencar/ bk

Ovaj nezapamćeni zločin u Zagrebu u poslednje dve decenije policija intenzivno istražuje. Kako se zasad pretpostavlja, mogući motiv zločina mogla da bude ljubomora, ali o tome za sada nema zvanične potvrde, jer je u toku intenzivna istraga.

Autor: TANJUG/ Foto FaH/ Damir Sencar/ bk

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti