separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Evo zašto turisti u Hrvatsku odlaze PRVI PUT, ZADNJI PUT I NIKAD VIŠE: Novinarka objavila cenovnik restorana na Hvaru i ŠOKIRALA SVE! (FOTO)


Zavrteće vam se u glavi od cena!


Novinarka iz Hrvatske Vesna Kljajić objavila je fotografiju cenovnika iz jednog restorana na Hvaru i objasnila da su cene verovatno i razlog zašto turisti u Hrvatsku odlaze "tri put: prvi put, zadnji put i nikad više".

- Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosečnijeg restorana na Hvaru - napisala je Vesna uz fotografiju.

Cene su stvarno neverovatne. Za doručak koji se poslužuje od 8 do 12 sati treba izdvojiti najmanje 110 kuna (oko 1.750 dinara, odnosno 15 evra), a za te pare možete pojesti omlet sa šparogama. Za musli na hvarskoj rivi treba izdvojiti 120 kuna (1.900 dinara ili 16 evra), a toliko košta i ako želite pojesti tost na Hvaru. Za jaja Benedikt u ovom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna (više od 2.800 dinara ili 23 evra).

Kako je navedeno na meniju, uz svaki doručak uključen je sveži sok od pomorandže i kafa.

Ovaj meni izazvao je burne reakcije na Fejsbuku, većina je osuđivala ove cene, ali bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru i da je samo ove polusezone ugostio porodice Stalonea, Bon Džovija, Samira Handanovića...

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti