separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

EVAKUISANI ZAPOSLENI - Gori skladište 'Slobodne Dalmacije' (FOTO+VIDEO)


U Splitu je izbio požar u skladištu lista "Slobodna Dalmacija", na čijem sajtu stoji da su svi zaposleni hitno evakuisani iz redakcije, a da policija poziva i stanare susedne zgrade da napuste stanove.


Navodi se da se oko 16.30 časova zapalila zgrada koja pripada dnevniku, a koja je odnedavno fizički odvojena od redakcije "Slobodne Dalmacije". Reč je o prostoru koji je izdat u najam, a koristi se kao stolarska radionica.

Autor: Tanjug/FOTO HINA/ ZAKLINA JURIC

Navodi se i da su mnogi evakuisani u panici trčali da spasu svoje automobile, a da su vatrogasci na teren stiglo samo tri minuta nakon obaveštenja o požaru. Vatrogasci provaljuju u zaključane prostorije i nastoje da spreče širenje požara.

Iz zapaljenog dela zgrade širi se gust dim. Na mesto požara stigli su policija, kao i 'pauk' vozilo koje uklanja nepropisno parkirane automobile koji vatrogascima ometaju prilaz. 

Hina u Operativno-komunikacionom centru Split saznaje da je za sada samo poznato da gori velika količina papira, a požar pokušava da ugasi dvadesetak vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita i Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Split sa pet vozila.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti