AKTUELNO

Kad se Smiljana vratila kući, shvatila je da je otkrivena, pa je na licu mesta sve priznala policiji.

Prošle subote su ćerka Smiljane Srnec, Katarina i njen verenik David odlučili da otvore zamrzivač. Smiljana nije bila kod kuće pa su za to imali savršenu priliku.

- Pažljivo su ga izvukli, tako da ga ne isključe iz struje i tek toliko da mogu da ga otvore. Nije išlo lako jer su se gumeni slojevi okvira zamrzivača i poklopca praktično spojili zbog godina tokom kojih ih niko nije dirao pa je trebalo truda da se podigne. David je upro, ali nije išlo sve dok nije malo zarezao ispod poklopca, a onda je u tome i uspeo. Hladnoća iz zamrzivača udarila ga je u obraze.

Ispod nataloženog leda ugledao je kesice s pečurkama, graškom i mešanim povrćem koje mu se pod prstima raspadalo od stajanja jer im je odavno istekao rok. Onda je dodirnuo nogu. Razgrnuo je ostalo povrće i shvatio da je ispod ljudsko telo. Bilo je u sedećem položaju, pokriveno ogrtačem i s glavom spuštenom prema napred, piše Jutarnji list.

Navodno je David telefonom nazvao poznanika koji je radio u policiji, da ga pita šta da uradi. Poznanik je potom vest prosledio kolegama u Čakovcu koji su vrlo brzo poslali patrolu i u kući zatekli strašan prizor. Ubrzo je obaveštena i Hitna.

Kad se Smiljana vratila kući, shvatila je da je njen zločin otkriven, pa je na licu mesta sve priznala policiji.

- Ubila sam je! Pretukla. Komadom letve, ne znam koliko puta po glavi. Njoj su dali sve, a meni ništa. Ona je imala sve, a ja ništa" - prozborila je Smiljana ove šokantne reči pred mnoštvom koje je nepomično stajalo.

#Hrvatska

#Zamrznuto telo

'