separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

RAZULARENI MLADIĆ POTPUNO RAZLUPAO GRADSKI AUTOBUS! Prestravljeni putnici U STRAHU ZA SVOJE ŽIVOTE! Manijak lomio SVE REDOM (VIDEO)


Putnici autobusa splitskog gradskog prevoznika Promet preživeli su pravi horor.


Podivljali muškarac zaustavio je voziloi počeo da razbija stakla i udara po limu autobusu. Kako je preneo portal Index, mladić je u jednom trenutku nakon što je razbio vetrobransko staklo ušao u autobus, a onda ponovo izašao i nastavio s razbijanjem.

On je prvo iščupao brisač autobusa pa je njime udarao po staklima autobusa. Razbio je prednje, vetrobransko staklo i više bočnih stakala.

Pojavio se i snimak događaja na kojem se vidi kako podivljali muškarac razbija autobus, a u jednom se trenutku čuje kako putnici viču i jedni drugima govore da stanu u sredinu autobusa. Autobus koji je razbio saobraćao je na liniji Split - Trogir, a u njemu je bilo više putnika i vozač.

- Mi smo jutros oko 6:30 primili dojavu da muškarac demolira Prometov autobus. Muškarac je razbijao vetrobransko staklo i lim autobusa. Policajci su odmah izašli na teren i zatekli muškarca na licu mesta. On je počeo da beži, ali policajci su uspeli da ga stignu i privedu.

S obzirom na njegove stanje on je prebačen u bolnicu, gde je zadržan na lečenju. Kad se steknu uslovi, protiv njega će se sprovesti kriminalisticko istraživanje zbog krivičnog dela oštećivanja tuđe imovine - saopštili su iz policije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti