separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

SESTRA PRIZNALA DA JE UBILA JASMINU čije je telo nakon 19 godina pronađeno u zamrzivaču porodične kuće!(FOTO+VIDEO)


Smiljana Srnec "slomila se" tokom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru Jasminu Dominić, prenosi Index.hr pozivajući se na portal Telegram.


Ona još nije ispitana u prisustvu advokata.

Smiljani Srnec (45) danas je produžen pritvor zbog sumnje da je povezana sa ubistvom sestre Jasmine, čije je telo pronađeno u subotu uveče u zamrzivaču porodične kuće.

Nju još nije ispitalo Županijsko državno tužilaštvo, a to će, kako kažu, biti obavljeno u zakonskom roku.

Autor: Nestali.hr

Policija je danas izvestila da pre završetka obdukcije ne može sa sigurnošću potvrditi da je u zamrzivaču u kući u selu Palovcu pronađeno telo Jasmine Dominić, čiji je nestanak prijavljen 2005, a zbog sumnji u ubistvo je, prema neslužbenim podacima, uhapšena njena 45-godišnja sestra.

- Znamo da se radi o ženskoj osobi sa sigurnošću, ali za sada ne možemo tvrditi da se radi o toj nestaloj osobi, ali sumnjamo da je to ta nestala osoba - izjavio je na konferenciji za novinare portparol međimurske policije Nenad Risek.

Dodao je da je osumnjičena 45-godišnjakinja sa šireg područja opštine Mala Subotica u nedelju u večernjim satima predata pritvorskom nadžorniku međimurske policije zbog sumnje da je ubila Jasminu Dominić.

Autor: Tanjug, Nestali.HR

Policija je potvrdila da je još 2005. pretraživala kuću u kojoj je nedavno pronađen leš.

- Mogu reći da smo bili više fokusirani na van, prema tim nekim informacijama, čak i na neka okolna mesta. Međutim, tada nismo imali informacija da bi se to moglo dogoditi unutar kuće - rekao je Risek u odgovoru na pitanje novinara kako to da policija nije otkrila leš prilikom pretrage kuće.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti