separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

HRVATI PRAVE HAOS U ČEŠKOJ! Tuča 'Bed blu bojsa' i policije u Plzenju (VIDEO)


Scene nasilja i haosa viđene su na ulicama češkog gradića Plzenja uoči utakmice 1/16 finala Lige Evrope između domaće Viktorije i zagrabačkog Dinama, a akteri su bili huligani u obeležjima hrvatskog kluba i lokalna policija.


Kako prenosi hrvatski Indeks, u Plzenj je došlo oko 1.500 navijača zagrebačkog kluba, a samo je trecćina imala ulaznice za utakmicu.  

Dva sata pre susreta „Bed blu bojsi" su pokušali da provale ogradu oko stadiona i uđu na tribine, zaustavila ih je policija pendrecima i suzavcima, a pristalice Dinama uzvratile su bakljama i gađali su policajce na konjima. Indeks navodi da ima povređenih i privedenih navijača.  

Sukob je trajao oko pet minuta, nakon što je policija navijače saterala u kanal uz reku, kada su vođe navijača Dinama poručile ostatku navijača da se povuku. 

Posle 10-ak minuta situacije se smirila, a policija, kojoj je u međuvremeno stiglo pojačanje, preko megafona je saopštila da navijači treba da ostanu na svojim mestima i da c"e svi biti pušteni na stadion određenim tempom.

Prva utakmica u nokaut fazi Lige Evrope između Viktorije Plzenj i Dinama trebalo bi da počne u 21 sat.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti