separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Autobus sa đacima iz Splita potpuno izgoreo u tunelu: Sekunde su ih delile od smrti (FOTO+VIDEO)


Prema poslednjim informacijama, agencija koja je organizovala putovanje je po đake poslala novi autobus.


Danas se u Švajcarskoj dogodila nesreća u kojoj je u potpunosti izgoreo autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce koji su se u ovoj zemlji posljednjih dana nalazili na odmoru, piše Dalmacija danas.

Svi učenici su na vreme izašli iz autobusa i niko od učenika nije povređen.

- Javio mi se sin nakon ove nesreće i odmah je naglasio da su svi dobro. Ipak, prvih sat vremena proveo sam u strepnji jer nisam znao bilo kakve detalje, a nakon sat vremena jedva sam uspeo da dobijem sina.

Autobus se zapalio i izgoreo u tunelu. Inače, u Švajcarskoj su zadnjih sedam dana na skijanju boravili brojni učenici različitih škola iz Splita koji su se sa 3 ili 4 autobusa danas vraćali prema Splitu.

Brojnim učenicima iz ovog autobusa izgorela su dokumenta, čak i mobilni telefoni pa svi nisu uspeli ni da jave svojima šta se dogodilo. Postoji mogućnost da trenutno u Splitu od roditelja neko i ne zna da je izgoreo autobus, ali zaista je bitno naglasiti da nikome baš ništa nije dogodilo. Oni koji nisu uspeli da spasu kufer izgorelo je sve, čak i jakne, a znamo koliko je hladno sada u Švajcarskoj - priča roditelj čiji sin pohađa splitski jezičku gimnaziju.

- Svi se učenici sada nalaze u jednom vatrogasnom domu u blizini tunela u kojem se dogodila nesreća. Svi su na sigurnom i na toplom. Agencija sada pronalazi rezervni autobus da ih vrati kući, a kako će preći granicu kada su im izgorela dokumenta nije mi poznato - priča roditelj.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti