AKTUELNO

Astrolozi tvrde da je ljubav u vazduhu, odnosno u zvezdama, mnogima ove godine.

Oni koji još uvek nisu pronašli ljubav, sa novom godinom počinju da imaju i novu nadu da će baš ova 2017. biti "fatalna" po njih.

OVAN

Niko nije nepogrešiv, a ljubavne veze nikada nisu jednostavne. Ipak, sa Jupiterom u Vagi sve do početka jeseni, pitaćete se kako je moguće da se još niste venčali. U međuvremenu, niste koncentrisani na jednu osobu. Period pre Dana zaljubljenih može dodatno ili potpuno da vam iskomplikuje ljubavni život. Shvatite da su smeh i kikotanje kul. Nakon toga Sunce ulazi u Ovna, čeka vas sjajan mlad mesec 26. marta, a događaji u periodu između 7. i 11. aprila stvoriće trenutke spontanosti i odgovornosti, pa su pred vama neke laži i brojni izazovi. Sve će vam postati jasno tokom avgusta. Naposletku, 5. oktobar je veoma važan dan za vas, divićete se razlozima, a čeka vas najpoželjnija nagrada.

BIK

Ovo je godina u kojoj se ispunjavaju sve vaše fizičke i emotivne želje. U međuvremenu, nema mesta za sentimentalnosti, bar ne dok ne nestanu sve fantazije, a vi se oduprete iskušenju da uđete u avion. Ostanite povezani, čeka vas haotičan period, a čak ni rastavljenost vam neće pasti teško. Krajem leta je moguće venčanje. Sve što vam se dogodi 6, 9. i 20. septembra dokazaće vam da je ljubav najvažnija. Kada Jupiter uđe u Škorpiju u oktobru, prvi put posle 12 godina, shvatićete kakvu ste vezu oduvek želeli.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Vaš večiti mladalački izgled i pogled na svet širi se i na shvatanje seksualnosti i ljubavi. Povremeni flert tokom 2017. godine može da preraste u požudu. Bilo da ste sami ili u nekoj vezi ili braku, sa Jupiterom u Vagi trebalo bi da dođete do savršenog partnera. Različiti rasporedi, obaveze, pa čak i vremenske zone ne predstavljaju vam smetnju. U periodu od 7. do 14. februara doživećete emocionalno okupljanje, ali i dalje imate druge opcije. Postojeća veza ima svoje momente - kombinacija ekstaze i agonije, naročito u periodu za vaš rođendan. Primirite se tokom 3, 4, 9, 15. i 18. juna, kao i krajem septembra. Imaćete više uspona nego padova, a kada Saturn izađe iz Strelca u decembru čeka vas olakšanje.

RAK

Vi ste veoma saosećajna osoba. Ne bi trebalo da vam bude teško da obnovite veze - prošle i sadašnje, čak i kada je došlo do veće štete. Bez obzira na vašu starost ili okolnosti, pun mesec u Raku 12. januara označava kraj teških vremena. Led se topi i možete da povratite voljenu soobu. Iako možda početkom marta trčite u suprotnom smeru, vaše srce će biti na pravom mestu. Period od 24. juna do 9. jula zahtevaće od vas da postižete kompromise i da ispunite svoja obećanja. Dobre vesti - Jupiter ulazi u Škorpiju 5. oktobra što znači da ćete se konačno naći na oltaru ljubavi.

LAV

Foto: Pixabay.com

Možda ste umorni od traganja za pravom ljubavlju, ali treba da spustite gard. Iako je previše bolnih ožiljaka, to vam neće biti mnogo teško. Pun mesec u Lavu 11. februara biće katalizator. Najmagičniji trenuci za romantične susrete biće u aprilu, ali ne zna se da li će vam to potrajati. Sve do avgusta, jer ćete 7, 10 i 21. dana tog meseca shvatiti da nema potrebe da idete kroz život sami. Jednom kada Saturn napusti Strelca pred kraj godine, vaš lični sve okrenuće pun krug.

DEVICA

Nije važno da li se vaše emotivno previranje dešava unutra ili spolja, sačekajte da brana eksplodira - što će se sigurno desiti u prvih 10 dana januara - i život će ponovo biti lep. Divlji spoj seksualne hemije će vas najviše iznenaditi, kulminirajući 12. marta kada pun mesec bude u Devici. Takvi odnosi postoje i moguće je da ćete se zaljubiti brzo i žestoko. Mnogo toga zavisi od toga da li ste spremni na rizik sredinom maja. Početkom jula ćete se možda i previše zbližiti, ali do rođendana ćete shvatiti da vaša veza više ne predstavlja samo zezanje.

VAGA

Osećate se odbačeno i nikako niste očekivali da ćete se tako brzo ponovo zaljubiti. Senzacionalna veza između Sunca i Jupitera u Vagi 11. februara doneće vam mnogo više od naizgled romantičnog putovanja. Ne odbacuje se ni mogućnost venčanja ove godine. Moguće je i da će vam se vratiti bivši partner sredinom aprila, premda to nije finale kojem ste se nadali. Međutim, čeka vas mnogo toga od 3. do 9. juna. Nema izlaza i putovanje je deo dogovora. Od ranog oktobra bićete na sedmom nebu.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Odnosi iz prošlosti isplivaće na površinu početkom godine. Ako ste sami, ne brinite, to neće potrajati. Bez obzira na vaš status, potraga za srećom nije uzalud, naročito kada Sunce ulazi u Rube 18. februara. Magični dani su vam 2, 6. i 9. mart. Kao i obično, postoji razlog zašto su vaša osećanja skrivena. Ne dozvolite sami sebi da uništite romantiku. Istina će izaći na videlo oko 10. maja. Nova sezona počinje ovog leta i ljubav će biti u brzoj traci, ali to je sve bledo u poređenju sa onim što vas čeka u jesen. Kada Jupiter uđe u Škorpiju vi ćete se potpuno promeniti.

STRELAC

Počećete da napredujete na ličnom planu i to na dubljem nivou nego ranije. Stvarna veza koju osećate sa drugima postaće vidljiva. U periodu od 6. do 11. februara naročito. Plima i oseka u vašim odnosima, kao i okeani emocija, biće još izraženiji početkom aprila. Razlaz deluje neizbežno, ali to nije veliki gubitak. Ono što ste već uložili u neki odnos urodiće plodom oko 11. juna. Saturn koji ostaje u Strelcu sve do decembra ima snažan uticaj na vaše emocije. Šta god da se desi u 2017. godini nećete žaliti.

JARAC

Što se ljubavi tiče, za vas će ovo biti spektakularna godina. Period potpune depresije i razaranja završava se oko 12. januara i onda biste mogli ponovo da se zaljubite ludo i jako. Zaokružite na kalendaru 20. i 26. april, kao i 9. i 10. maj - i nemojte se iznenaditi ako se mnogo toga desi. Pun mesec u Jarcu 9. jula i razvoj događaja 15. jula dokazaće vam da ste vi i partner i te kako kompatibilni. Ostalo je istorija. U međuvremenu, u jesen ćete sresti nekoga ko će postati vaš voljeni prijatelj. Napokon, posle više od 30 godina, Saturn ulazi u Jarca 20. decembra i to je period kada ćete sav svoj ego predati jednoj osobi.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

U polju ljubavi čeka vas magična i mistična ljubav. Nakon niza srceparajućih razočaranja, Sunce ulazi u vaš znak 20. januara i povezuje se sa Uranom, Jupiterom i Saturnom 9, 11. i 14. februara, odnosno, biće nemoguće da budete nezadovoljni. Pravo iskušenje vas čeka u avgustu - 7. i 10, da budemo precizni. Veza na daljinu koju ste održavali prošle godine ima šansu da uspe i to je jedna od onih stvari koje se zaista retko nalaze.

RIBE

Bez preterivanja, ovo je vrlo verovatno najsrećnija godina u vašem životu. Nema razloga da se osećate nevoljeno ili napušteno, čak i u ovom burnom periodu, jer će vam pun mesec 12. januara pojačati apetit. Prava revolucija u vašim ličnim odnosima nastupa u periodu od 26. februara do 12. marta. Ako zanemarite grehove i mane drugih ljudi, osećaćete se nikad življe. Isto se odnosi i na period od 24. juna do 9. jula, kada ćete imati priliku da zacementirate nešto što je u suštini dobra veza. Obratite pažnju na 6. septembar. Ako osećate da vam osećanja nisu uzvraćena, nastavite dalje. Jupiter u Škorpiji će vam zagrejati zimu i vratiti vam sjaj.

J. Stanković

#Horoskop

#Ljubav

#Poljubac

#Veza

#Zvezde

'