AKTUELNO

Astrološka prognoza Velimira Remića mnogima se neće dopasti.

Novaka Đokovića očekuju veliki uspesi na međunarodnim takmičenjima u 2019. godini, tvrdi astrolog Velimir Remić.

Đoković je nakon niza pobeda doživeo poraz u finali mastersa u Parizu od mladog Rusa Karena Hačanova.

Takav trend se, prema astrološkoj prognozi Remića, NEĆE NASTAVITI - Novak ulazi u period velike stabilnosti, dobrog zdravlja, optimizma, sreće, radosti i velikih uspeha na međunarodnim takmičenjima Biće u top formi i obradovaće naciju novim peharima i fenomenalnim rezultatima - navodi Remić.

Položaj planeta u godišnjem horoskopu za 2019. pokazuje da Novaka Đokovića očekuju bolji dani.

Foto: Promo

Slavni srpski teniser Novak Đoković rođen je pod srećnom zvezdom. On je miljenik univerzuma i rođenjem je dobio zanimljivu astrološku kombinaciju. Naime, on je Blizanac sa podznakom u Jarcu i Mesecom u znaku vatrenog i kardinalnog Ovna.

Planeta Merkur koja je vladar njegovog horoskopa smeštena je u svom sedištu u Blizancima u polju sporta odnosno u Noletovoj petoj astrološkoj kući. Inače, to polje zodijaka odnosi se na sport, a Blizanci na vrhu te kuće ukazuju na ruke odnosno sport koji se igra rukama, dok planeta Merkur odslikava tenisku lopticu koja je epicentar sportskog događaja.

Foto: Tanjug

Natalna pozicija Meseca u Ovnu darovala mu je nagon za borbom ali i želju da bude prvi u svemu čega se lati u životu. Ima beskrajnu harizmu, smisao za humor kao i odgovornost koju dobija kroz podznak u Jarcu.

Od 2015. pa sve do kraja 2017. trpeo je velika iskušenja, međutim, završio se jedan od najlošijih perioda za Đokovića tako da mu se smeše zvezde i planete u periodu koji dolazi.

2019 i 2020 godina doneće mu neprekidne uspehe, medalje, pehare i euforiju koju je nekada imao. Jupiter iz Strelca ukazuje da je pred njim godina u kojoj će postići fantastične rezultate na međunarodnim takmičenjima i da će po ko zna koji put obradovati naciju.

Velimira možete zapratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/WebAstrologVelimirRemic/

#Horoskop

#Novak Đoković

'