AKTUELNO

Zvezde su nekima dodelile loš karakter.

Ako ste zbog nekoga zapali u nevolju, proverite da li su saučesnici vaše nesreće bili baš ovi horoskopski znaci.

Jarac

Upoznali ste đavola lično. I da se srušite na ulici pred njegovim nogama, ako vam je, ne daj Bože, pozlilo, preskočiće vas iznerviran što ste mu se uopšte preprečili put. Novac pokreće njegov svet i on je vežan za njega. Dalja emocija prema živim bićima je ograničena. Na njegovom ledenom licu nećete uočiti nikakav osećaj. Gestikulacija ne postoji, a iza toga se krije jedno ništa.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Sa potpuno nerealnim i ludim idejama, dok vam se prijatno smeška, kroz glavu će mu prolaziti misli o tome kako bi mogao da vam izvadi oko ne bi li pravio razne eksperimente. Za svoju korist Ribe će vas perfidno lagati. Taktički će vam naći slabu tačku i igrati na kartu sažaljenja. One će se toliko uživeti u ulogu da će biti u stanju da poveruju sebi samima, ali pozadina je nešto drugačije boje. Kad ostvari cilj, nestaje iz vašeg života, a vi saznajete da je njen identitet lažan. Međutim, već je kasno, jer tu joj se gubi svaki trag. Romantično, zar ne?

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Škorpije su duboko osećajna bića i, kada vole, u potpunosti su predane. Istina je da su nezgodne, ali vodite li se pravilima da je ne izneverite i povredite, nećete imati tu nesreću da upoznate njenu mračnu stranu. Sa druge strane, ako se poigrate vatrom, pobrinuće se da vam od života napravi pakao. Ova gospodarica tame je u stanju da to istinski uradi. Ne iskušavajte je.

Foto: Pixabay.com

I. P.

#Budućnost

#Horoskop

#Znakovi

#Zvezde

'