AKTUELNO

Tri horoskopska znaka kojima će oktobar 2018. godine doneti ljubav za ceo život!

Ovog leta niste imali sreće u ljubavi i sigurno se pitate da li će vam možda jesen doneti sreću u vašem ljubavnom životu.

Iako astrologija ne može savršeno predvideti kada ćete se sresti sa osobom vaših snova, prema rečima astrologa, tri horoskopska znaka će naći veliku i pravu ljubav ove jeseni.

Da vidimo ko su srećnici koji će ove jeseni uživati u ljubavi.

Ovan

Kada se retrogradna Venera završi 16. novembra, u vašoj sedmoj kući veza doći će do pravog požara. Možda će vam univerzum pomoći da pronađete osobu koja će vas u potpunosti razumeti. Ali imajte na umu da ako se menjate da biste impresionirali pogrešnu osobu, možete izbaciti pravu. Ne zaboravite da će vas pravi partner primetiti samo kada ga stvarno prihvatite. Nakon 2. decembra, bez obzira šta se dešava u vašem ljubavnom životu, bićete u kontaktu sa vašom seksualnošću i privlačićete svakog koga ćete upoznati.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Pošto će Venera proći prvu polovinu retrogradnog kretanja u vašem znaku, jesen će biti odlično vreme za vaš ljubavni život. Nakon 2. decembra, očekujte odličan kraj jeseni, posebno kada je u pitanju osoba koja vam se zaista dopada. Vi ćete zračiti privlačnom energijom i neće biti osobe koja vas neće primetiti. Nemojte se iznenaditi ako stalno dobijate pozivnice za sastanke.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Venera će se vratiti u Vagu 31. oktobra, tako da će se fokusirati samo na vas. Vaš ljubavni život će se potpuno okončati, ali ćete otkriti mnoge istine. Stvarno dobar period vas čeka nakon 16. novembra kada vas očekuju velike promene. Poboljšali ste svoje samopoštovanje, harizmu i atraktivnost. Ne samo da ćete biti najatraktivnija osoba gde god da odete, već ćete imati puno mudrosti za ljubav koja će vas voditi kroz ovaj romantični period. Ako razrešite neke probleme iz prošlosti, jesen može biti odlično vreme za početak novog odnosa, ili bar sastanak sa osobom koja vam se sviđa.

#Jesen

#Ljubav

'