AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Tokom dana vas očekuju srećne okolnosti. Mnogi teško odvajaju poslovno od privatnog, ali protiv toga danas ćete teško. Oko vas će stalno biti neka gužva. Stičete poverenje osobe na položaju i to će vam uskoro značiti. Očekujte iznenađenje tokom popodneva.

Foto: Pixabay.com

BIK

Foto: Pixabay.com

Drugi vas danas neće najbolje razumeti. Vaš pogled će govoriti više od reči, što je jednim delom i razlog zbog koga najbolje funkcionišete sami. Uspevate da rešite nešto i to će vam izmamiti osmeh na lice. Dan je povoljan za ulaganja. Strast je danas u prvom planu.

BLIZANCI

Posvećeni ste partneru i odlično se slažete sa voljenom osobom. Razumete se bez puno priče. Ako ste slobodni, nije momenat za početak nove veze. Trenutno imate nerealna očekivanja. Niste zadovoljni poslom, ali ide bolji period za vas. Nađite se u aktivnostima koje vas opuštaju.

Foto: Pixabay.com

RAK

Foto: Pixabay.com

Okrenuti ste najviše ka poslu. Promene koje se naglašavaju su povoljne za vas. Angažovani ste u poslu i sticanju novca ali poslovni rezultati nisu na očekivanom nivou. To će se vrlo brzo promeniti. Emotivna situacija je stabilna kod zauzetih. Period je povoljan za putovanja.

LAV

Danas ste posvećeni porodici. Imate tendenciju da budete suviše zahtevni prema ljudima do kojih vam je stalo. Danas se možete razočarati. Želite nešto ili nekog ko vam je na neki način nedostižan. U poslu ste autoritativni i to će imati efekta. Neko vas podržava u naumljenom.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Polako počinje da se realizuje nešto što vam je jako bitno a u vezi je sa poboljšanjem vašeg poslovnog ili finansijskog statusa. Budite strpljivi i pohvatajte sve konce. Neka vest ili papir može da kasni ali nemojte da vas to brine. Sve više mislite o osobi koju ste nedavno upoznali.

VAGA

Imate odličnu komunikaciju sa saradnicima. Neko će vam se poveriti i dobićete neke vama bitne informacije kada će i izvesne kockice doći na svoje mesto. Prijatno će vas iznenaditi osoba koju dugo niste čuli. Danas će vas nešto prijatno iznenaditi – možda ćete unovčiti neko svoje pređašnje zalaganje.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Počinjete suviše da se preispitujete. Povucite ručnu. Nemate razloga da sumnjate u sebe i svoj cilj. Izvesne okolnosti vam se čine nesigurnim ali to ne znači da treba odmah da reagujete. Prijaće vam boravak na mestu gde ima dosta ljudi. Izbegnite šoping pošto ćete potrošiti više nego što biste smeli.

STRELAC

Ovo je dan u kome prvenstveno treba da mislite o sebi. Pustite da vas vode unutrašnji osećaji. Imate potrebu za nečijom blizinom. Možete da očekujete pomoć jedne vama jako drage osobe. Stići će vam prijatne vesti o nekome iz porodice. Sasvim sigurno ćete menjati raspoloženje i planove tokom dana ali vam svakako neće biti loš dan.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Foto: Pixabay.com

Naslućujete da su izvesna povoljna dešavanja pred vama. Za sada još ne dobijate konkretnu potvrdu ali će se nešto naglasiti. Ljubav vam postaje sve bitnija, tako da možete da očekujete izvesna prijatna iznenađenja tokom popodneva.

VODOLIJA

Zamišljeni ste jer ne znate šta možete da očekujete od saradnika u narednom periodu. Savet je naravno da promenite pristup i taktiku, a na osnovu trenutne situacije donećete razumnu odluku. Očekivani novac će vam stići sa manjim odlaganjem, ali vas više brine neki trošak koji sledi. Opustite se, sve će doći na svoje mesto.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Foto: Pixabay.com

Možete da računate na podršku drugih tokom dana. Povoljan je dan kako za početke tako i da privedete kraju nešto na čemu radite već neko vreme. Novine koje planirate svakako nisu skromne. Opustiće vas planiranje nekog puta ili priča sa osobom koju dugo niste čuli.

Foto: Promo

I. P.

#Budućnost

#Horoskop

#Ljubav

#Uspeh

#Zdravlje

#Zvezde

'