AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Možda ćete danas imati malo teži dan nego obično. Bez obzira šta radite izgleda da neće postizati željeni efekat. Možda je vaša neodlučnost ono što vasa koči i ne da vam da budete efikasniji. Vaš bezbrižan pristup stvarima vas čini lakom metom za manipulaciju. Preuzmite kontrolu nad situacijom.

Foto: Pixabay.com

BIK

Negujte svoju umetničku i romantičnu stranu danas. Možda vam je i malo hladno ali to je samo zato što ste se igrali po kiši. Ne brinite. Vaše srce i um su konačno na istoj talasnoj dužini i mnogo vam je lakše da iskažete ono što osećate. Izađite napolje i zabavite se sa društvom.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Danas je jedan od onih dana kada se osećate kao da ste obučeni za sve prilika a nemate gde da odete. Ne brinite o detaljima. Pratite svoje srce i ono će vas odvesti gde treba. Odgovor koji tražite je odmah iza ugla. Imate osećaj kao da je blizu ali pak daleko. To je savim razumljivo. Preuzmite kontrolu nad svojom sudbinom i radite na ciljevima koje ste sebi postavili.

Foto: Pixabay.com

RAK

Ovo je fantastičan dan za vas. Kockice se konačno sklapaju kako treba. Nalazite se u periodu kada krećete sa novim ciklusom ljubavi i aktivnosti. Ove početne tačke su dobro osvetljene i sada je pravo vreme da razmislite o tome kako želite da vas pamte ubuduće. Vaše srce i um su u potpunoj harmoniji pa ih zato iskoristite za planiranje.

Foto: Pixabay.com

LAV

Ovo je jedan od onih dana kada ne znate šta da naručite za jelo. Zvanični ste vlasnik zamagljenje glave danas. Stojite u redu razmišljajući šta da naručite i dok dođe red na vas već ste zaboravili. Emocije su vam toliko povezane u glavi da ne možete jasno ni da razmišljate. Pokušajte da se opustite uz film ili muziku.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Posetite muzej danas, vaše srce i um su u sprezi jedno sa drugim i posebno ste osetljivi na elemente oko vas koji koriste ta dva zajedno. Napravite poseban ugođaj sebi večeras i obavezno povedite dragu osobu ili vašeg partnera. Uživajte u dobroj hrani i piću i ne zaboravite dezert. Cenite svet oko sebe u svoj svojoj lepoti.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Možda vam se čini kao da srce i glava rade protiv vas danas. Imate osećaj kako da su se udružili i da vam ne daju predaha držeći vas zbunjenog. Zastanite na čas i pogledajte malo stvari iz drugog ugla. Povežite se sa svojom intuicijom, ostanite po strani i pustite druge da razmišljaju.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Vaše raspoloženje se konstantno menja. Ali danas izgleda kao da ste bezbrižni i zato uživajte u lepom raspoloženju do kraja dana. Otkrićete da možete jasnije da izrazite svoje emocije, a u isto vreme ste u stanju da saosećate sa drugima. Shvatite da smo svi jedno.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Danas ćete imati poteškoća da uspostavite kontakt sa drugima. Imaćete osećaj kao da vam je mozak u drugoj dimenziji. Sve u životu se kreće u ciklusima pa tako i vaša interesovanja, pa zato portražite ono što vam je trenutno u fokusu.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Stvari mogu da dođu do dramatičnog vrhunca danas. Možda će vam se učiniti da je sve okrenuto protiv. Ovo je odličan trenutak da pronađete balans i sagledate mnogo veću perspektivu u svom životu. Ako pokušavate da shvatite gde su vam srce i glava, pogledajte na drugu stranu, sigurno vas vode dobrim putem pa ih zato i poslušajte.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Izađite iz ormana i pustite svojoj kreativnosti da teče slobodno danas. Imajte na umu da možda nećete imati dovoljno discipline ili predanosti da završite projekat koji ste započeli danas, ali vam zato sigurno neće faliti kreativnosti. Dopustite sebi tu slobodu i drugi će videti koliko jasno možete da zasijate.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Danas je odličan dan za vas. Konačno ćete uspeti da razumete svoje emocije i način na koji one rade. Možda ćete biti posebno osetljivi i puni ljubavi prema drugima i to će privući ljude oko vas. U mogućnosti ste da sagledate svoje emocije na racionalan i razuman način, umesto što ste im do sada bili prepušteni na milost i nemilost.

Foto: Pixabay.com

#Dnevni

#Horoskop

'