AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Prisustvovaćete izvesnom društvenom okupljanju sa osobama sa kojima delite interesovanja i u tome ćete mnogo uživati. Ako ste singl, potencijalni partner bi mogao biti neko od prisutnih pojedinaca. Ako vam je ljubav poslednja stvar o kojoj razmišljate, ipak ćete se prijatno provesti. Obratite pažnju na krvni pritisak i učestale prehlade.

BIK

Foto: Pixabay.com

Danas ćete konačno upoznati nekog kome se već duže vremena divite i čiji rad izuzetno cenite. Očekuje vas prilično zanimljiv dan kada ćete shvatiti da postoji toliko toga čemu želite da se posvetite. Nađite vremena za prijatelje, pa čak i za one sa kojima nemate najharmoničnije odnose. Došlo je vreme pomirenja i opraštanja.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Odnosi sa drugima su baš onakvi kakve želite; osećate da ste voljeni kao nikad do sada. Novo prijateljstvo ili jedno staro, sa osobom koju niste videli duži vremenski period, odjednom će postati značajan deo vašeg života. Okupiraju vas kreativne ideje koje što pre želite da realizujete. Spremite se za dan ispunjen obavezama, ali i mnogo zadovoljstva.

RAK

Foto: Pixabay.com

Srećan dan je pred vama i izgleda da vam se život pokreće u pravcu u kom želite. Pa ipak, jedna mala, pomalo bizarna situacija bi mogla da vas izbaci iz takta. Nespretnost, gubljenje stvari, drugim rečima rasejanost, je ono na šta treba da obratite pažnju. Ne dozvolite da se previše uzrujavate povodom toga. Okrenite sve na šalu i potrudite se da ostanete pribrani.

LAV

Foto: Pixabay.com

Odnosi sa nadređenima nisu na zadovoljavajućem nivou. Čak i ako nije do vas, ne zaboravite vašu ulogu i mesto. Pokušajte da se držite po strani kada su izvesni zahtevi u pitanju. Veče provedite sa partnerom ili porodicom, ali ne preporučuje vam se ostajanje kod kuće. Najlakše ćete se opustiti uz muziku i čašu dobrog vina.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Neko društveno okupljanje vezano za vašu profesiju bi moglo da vam omogući kontakt sa nekim interesantnim ljudima. Nemojte se iznenaditi ako zapazite nekog ko bi mogao emotivno da vas zainteresuje! Na vama je da odlučite da li želite da se upustite u nešto više ili da sve ostane na nivou dobre zabave. Ne opterećujte se previše šta bi bilo kad bi bilo.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Partnerski odnos u koji ste se pre nekog vremena upustili bi danas mogao da pređe na viši nivo. Hemija između vas dvoje je izuzetno jaka, a pritom ste kompatibilni na mnogim životnim poljima. Danas biste mogli da iskusite strast kao nikada do sada! Ne bi bilo loše da započnete razgovor o budućnosti vaše veze. Pored sebe imate odličnog sagovornika.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Bićete osetljiviji nego inače, a razlog ovome leži u nezadovoljstvu aktuelnim emotivnim statusom. Ne gubite nadu, jer koliko već danas, neko veoma interesantan bi mogao da vam dođe u posetu. Verovatno se radi o poznaniku jednog vašeg člana porodice koga znate samo iz nekih površnih razgovora. Prihvatite poziv za naredno viđenje, prijatno ćete se iznenaditi.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Zanimljiv telefonski razgovor će u vama izazvati želju za putovanjima i uzbuđenjima. Ovo je odličan momenat za planiranje budućeg odmora. Neki poslovni dogovori bi konačno mogli da se uspostave. Takođe, danas možete da očekujete poziv za okupljanje u kraju gde živite. U pitanju je poziv za jednu humanitarnu ili radnu akciju.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Neočekivana, ali više nego dobrodošla finansijska stimulacija će vam ulepšati ovaj dan. Sada biste mogli da razmislite o šopingu koji već duže vreme planirate, a niste imali ni vremena ni mogućnosti. Neka vam društvo pravi blizak prijatelj koji je spreman na zabavu i dobar provod. Pozitivne promene možete da očekujete i kada je u pitanju vaš profesionalni život.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Vi danas naprosto plenite vašom pojavom i niko neće ostati ravnodušan pri susretu sa vama. Senzualnost je naglašena i to mnogo doprinosi celokupnom utisku koji ostavljate. Jedan razgovor sa prijateljem mogao bi još više da vas zbliži. Budite spremni na mnogo iskrenosti sa obe strane, da pažljivo slušate, ali i uputite adekvatan savet.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Smisao za lepo je vaš glavni saveznik. Moguće je da ćete otkriti neke nove talente vezane za umetnost. Ako imate dovoljno slobodnog vremena, odlučite se za privatne časove ili neki drugi vid dodatne edukacije. Aktuelni ili potencijalni partner bi mogao da vam se pridruži. Uživaćete u zajedničkom društvu, ali i u novim aktivnostima.

#Dnevni

#Horoskop

'