separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

OVA 3 ZNAKA IMAJU LUDAČKU SREĆU!


Dakle, evo ko to može da očekuje eksploziju dobrih dešavanja na emotivnom polju do kraja godine!


Vodolija

Pripadnici ovog znaka imaju najviše šansi da tokom aktuelne godine uplove u brak ili saznaju da čekaju bebu! Posebno su letnji meseci dobri za započinjanje zajedničkog života ili zasnivanje porodice. Ovo će biti posebno plodan period i za započinjanje neke ozbiljne veze, a za pripadnice koje su u dugoj vezi ovo je savršeno vreme da kažu DA.

Rak

Najemotivnijem znaku u horoskopu ovo leto će biti potpuno naklonjeno kada su ljubavne veze u pitanju! Konačno će uspeti ili da stave tačku na destruktivnu vezu i upoznaju srodnu dušu ili će im poći za rukom da ozvaniče nešto što su odavno hteli!

Autor: Pixabay.com

Nežni Rakovi željni su vernog i odanog partnera, a upravo im takav i stiže u toku ovog leta. Ukoliko već duže vreme razmišljate o nekom vazdušnom znaku, tokom jula 2018. Možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljniju vezu!

Lav

Leto 2018. godine pokazaće Lavovima da je došao red da se i oni smire i uplove u stabilnu vezu. Tokom juna će se konačno rešiti njihova zamršena situacija i stvari će biti jasnije neko ikad! Jul i avgust koji su inače njihovi meseci doneće im dosta smeha, ljubavi, ali i bračnih ponuda! Za pripadnice koje su već duže vreme u vezi biće pravo vreme da kažu DA ili bar razmisle o tome, dok slobodne može čekati ljubav kojoj neće moći da kažu ne.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti