AKTUELNO

Mašta može svašta – a šta sve može njihova.

Sigurno ste primetili kao vam je neki od poznanika ili prijatelja pomalo luckast i sanjar, a možda ste i vi sami ubrali mnogo takvih komplimenata.

Odlično je biti pozitivan i optimista, ali neki horoskopski znaci malo i preteruju. Na svu sreću, nisu svi pripadnici Zodijaka isti, pa se među njima izdvajaju ovih 6 znakova koji su obema nogama iznad zemlje.

Ribe

Kreativnost i mašta su vama sve i dobijate najbolju inspiraciju kada pustite da vam mozak odluta. Jedino što ponekad izaberete loš trenutak za to pa se nađete na meti kritika.

Blizanci

Odlični ste u sanjarenju i volite da vam mašta trči slobodna. Ponekad potrošite na to mnogo vremena i ne stižete da obavite zadatke koji su vam zadati. Oprezno!

Rak

Foto: Pixabay.com

Lako vam je skrenuti pažnju. Volite da zamišljate i sanjarite o idealnom životu i kako bi on trebao da izgleda.

Devica

Mnogo stvari vas interesuje i ponekad vas mašta odvlači od vaše želje za saznanjem. Spajate praktično i zamišljeno i stvarate nešto neverovatno. Često vam je dosadno da slušate neki dosadan razgovor pa je lako pročitati vam to sa lica.

Vodolija

Volite da provodite vreme u samoći maštajući i stvarajući vaš svet iz mašte. Pošto vam je u tom svetu toliko lepo ponekad se zaboravite i ne znate gde ste sada.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Obožavate da se izgubite u sanjarenju posebno u kada vam realnost nije prijatna, piše YourTango. Ukoliko ste u nekoj napetoj situaciji lako vi okrenete ploču i počnete da maštate. Ne želite da budete u konfliktu sa nekim, ali ako odlutate u nekoj ključnoj situaciji možete imati probleme.

Pročitajte još: MONOTONIJA IH GUŠI: Žene rođene u ovom znaku su gotovo uvek nesrećne u BRAKU

#Horoskop

#Sreća

#Znakovi

#Zvezde

'