AKTUELNO

Saznajte sa kojim znakom imate najviše zajedničkog, a sa kojim vam se stavovi razilaze.

Strelac – Ovan

Foto: Pixabay.com

Vrlo su slični po temperamentu. Za početak, vatreni temperament i strastvenost ih čine idealnim partnerima. Ovo je sjajna emotivna, poslovna i prijateljska kombinacija. Slična interesovanja i potrebe brzo produbljuju ovaj odnos. Problem nastaje kada im se spoje minus faze. Impulsivnost oba znaka nema šta da smiri, pa su svađe ravne početku atomskog rata. Trebaju da dozvole jedan drugom dovoljno zajedničke slobode. Ljubomora Ovna i posesivnost Strelca su glavne smetnje ovom odnosu.

Strelac – Bik

Foto: Pixabay.com

Ova dva znaka su jednostavno suviše različite prirode. Bik je suviše konzervativan za kosmopolitskog Strelca. Naglašene materijalne potrebe Bika opterećuju jednog veselog Strelca. Vole novac ali dolaze do njega na potpuno različite načine. Umeju da se zagreju jedan za drugog upravo zbog suštinske razlike u energijama. Ali vrlo brzo shvataju da nisu baš najbolji partneri. Ako Bik prihvati Strelca kao idejnog tvorca i prihvati ulogu izvršioca, ovaj odnos može da bude interesantan i da traje.

Strelac – Blizanci

Foto: Pixabay.com

Suprotnosti umeju da se privuku i jako dobro dopunjuju. To je upravo simbolika ove astrološke kombinacije suprotnih znakova. Međutim, na prvi pogled jedan drugom ne deluju baš interesantno. Strelčevi Blizancima deluju nadobudno ali i prijemčivo. Dok znak Strelca posmatra Blizanca kao suviše haotičnog i pomalo komplikovanog tipa ličnosti. Kada prođe malo vremena, umeju da kliknu. Strelac odlazi kada se oseti izneverenim ili prevarenim. Dobar prijateljski i poslovni spoj je takođe moguć.

Strelac – Rak

Foto: Pixabay.com

U ovoj kombinaciji, Strelac je suviše dinamičan za Raka. Kolerični Strelac i flegmatični Rak su suviše suprotne prirode. Strelac nema dovoljno strpljenja da se osvrće ili isčekuje zanesenog i usporenog Raka. Ako je muškarac Strelac a žena Rak, postoji moguća dobitna kombinacija. Tradicionalne vrednosti koje neguje Rak umeju da prijaju zaštitnički nastrojenom Strelcu. Međutim, ovo ume da bude dobar prijateljski odnos. U poslu, strogo poslovni jer imate potpuno različit pristup stvarima.

Strelac – Lav

Foto: Pixabay.com

Ovo je sudar dve izuzetno jake i u suštini kompatibilne energije. Odličan ljubavni, prijateljski ili poslovni odnos. Jedan u drugom umeju da probude ono najbolje. Pod uslovom da su oboje spremni da rade na sebi i menjaju na bolje životne okolnosti, ovo može da deluje i kao idealan spoj. Svađe su naravno ravne jakim zemljotresima. Tada se probudi teatralnost Lava i impulsivnost Strelca. Bolja je kombinacija kada je muškarac Strelac a žena Lav. Svakako ovaj odnos oboje dugo pamte.

Strelac – Devica

Foto: Pixabay.com

U ovom odnosu je prioritet prijateljstvo. Oba znaka su iskrena na svoj način. Poslovni odnos je skoro nemoguća kombinacija. Strelac je suviše ležeran za krutu Devicu. Emotivni deo teško funkcioniše jer je Strelac prvenstveno avanturista a Devica želi sve da drži pod kontrolom. Suviše kompromisa nije dobro ni za jednu stranu ovog odnosa. Strasti umeju da budu jake ali van kreveta to deluje kao nemoguća misija. Radoznalost Device ume da pokrene Strelca ali opet na određeno vreme.

Strelac – Vaga

Foto: Pixabay.com

Jednostavno su zabavni jedan drugom. Priči i dodirima nikada kraja. Ova kombinacija spada u vrlo poželjnu. Brzo se prepoznaju i otvaraju jedan drugom. Privrženost i društvenost Vage odgovara pokretnom i zaštitnički nastrojenom Strelcu. Umeju jedan u drugom da probude ono najbolje. Oba znaka su estete, vole da putuju, da izlaze i imaju slične životne ciljeve. Odlično funkcionišu i kao prijatelji i kao poslovni saradnici. Retko kada dolazi do ozbiljnih svađa.

Strelac – Škorpija

Foto: Pixabay.com

Ova zanimljiva kombinacija je obično dobitna. Jak senzibilitet i neposrednost Škorpije privlači spontanog i iskrenog Strelca. Sjajan su spoj u krevetu i van njega. Strelac treba da ograniči svoju potrebu za slobodom dok će se Škorpija boriti sa ljubomorom. Povremene svađe umeju dobro da začine ovaj odnos. Potreba za produbljivanjem u odnosu je karakteristična za oba znaka. Uspevaju dugo da animiraju jedan drugog. Prave jako dobru poslovnu saradnju. Prijateljstva su doživotna.

Strelac – Strelac

Foto: Pixabay.com

Obično je jako dobra astrološka kombinacija. Spaja ih prvenstvano dobrota i želja za žrtvovanjem zarad zajedničke sreće. Ono što je problem u ovom odnosu je impulsivnost, isključivost i sklonost ka riziku. Ako održe nivo poverenja, što je obično slučaj, ovo može da bude priča iz bajke. U glavnom trebaju da se paze uticaja trećih ljudi na njihov odnos. Za to je potreban onaj poseban nivo poverenja koji samo Strelčevi umeju da osete. Odlično funkcionišu i kao poslovni saradnici ili prijatelji.

Strelac – Jarac

Foto: Pixabay.com

Strelčevi su žive prirode i temperamentni, dok su Jarčevi odmereni i fokusirani na konkretne ciljeve. Ambicioznost je stvar koja ih spaja. Međutim, ovo spada u jako tešku astološku kombinaciju. Za emotivni odnos je potrebno dosta samokontrole ova znaka. Ako se sretnu u zrelijim godinama, imaće šta da ponude jedan drugom. Najpre ulaze u vezu posle dugog druženja. Kao poslovni saradnici nisu dobra kombinacija. Jednostavno imaju suviše različit pristup stvarima i drugačije prioritete.

Strelac – Vodolija

Foto: Pixabay.com

Imaju slične stavove o životu i bitnim vrednostima. Ovo je astrološka kombinacija koja često uspeva. Oba znaka dovoljno vole svoju slobodu ali su spremni da se žrtvuju da bi odos bio harmoničan. Kompromise koji prave dolaze u glavnom spontano. Otvorenost i nesvakidašnji stavovi ih takođe spajaju. Jake strasti su prisutne od samog početka i traju do kraja. Prevelika impulsivnos oba znaka je obično razlog za prekid, ako do njega dođe. Odličan su poslovni i prijateljski spoj.

Strelac – Ribe

Foto: Pixabay.com

Uspevaju da šokiraju jedan drugog. Ovo je naglašeno u svom i dobrom, kao i lošem kontekstu. Nije dobra emotivna kombinacija. Ribe su preemotivne a Strelčevi netaktični. Nesvesno povređuju jedan drugog, pa je ovo mazohistički odnos. Umeju da kliknu u krevetu. Uz određeni trud, ovo može da bude dobar poslovni spoj. Ali samo ako je u pitanju neki kreativni rad u kojem svako ima svoj deo posla. Nije baš najbolja ni prijateljska kombinacija. Strelčevi su preveliki avanturisti za sanjalačke Ribe.

Foto: Promo

I. P.

#Budućnost

#Horoskop

#Ljubav

#Zdravlje

#Zvezde

'