AKTUELNO

Februar je, što se astrologa tiče, jako uzbudljiv mesec - od 5. do 15. u mesecu biće izražen uticaj kvadrata između Sunca i Jupiter, da bi nas za kraj tog perioda, baš 15. februara, dočekali mlad Mesec i delimično pomračenje sunca u Vodoliji.

Ova igra planeta i Sunca najviše će uticati na tri horoskopska znaka, koja bi u narednom periodu mogla da donesu važnu životnu odluku i da konačno naprave promenu koju i sami žarko žele.

Blizanci

Vi imate lep aspekt sa Venerom i Saturnom koji vas posmatra pa možete biti spremni da prihvatite neke promene. Pojedine osobe mogu putovati, kontaktirati sa strancima, započeti obrazovanje. Naglašena su duhovna i kulturna druženja i bilo šta da se dešava, vi imate podršku od vaših voljenih i bliskih osoba. Ono na šta bi trebalo posebno da se fokusirate u predstojećim danima jesu prijatelji - stari i novi. Većina Blizanaca je u proteklom periodu bila preokupirana, što brigama oko posla i zdravlja, što porodičnim i privatnim problemima, zbog čega sebe često stavljaju na poslednje mesto. Upravo u narednim danima bi trebalo konačno malo više da se okrenete sebi, javite se prijateljima koji vam nedostaju i, uz pomoć dobrih astroloških aspekata, ponovo osetite radost života. Ovo je zaista uzbudljiv period za većinu Blizanaca, koji će na momente čak imati i onaj osečaj detinjeg, iskrenog radovanja - koji smo svi odavno zaboravili. Samo, ne zaboravite da stavite sebe na prvo mesto.

Rak

Kod vas je moguća bitna odluka koju može podržati Jupiter iz Škorpije a tiče se vaše budućnosti. Upliv negativnog aspekta sa Uranom može se desiti nešto u vašem ličnom životu ili u vašoj profesionalnoj oblasti i to će biti poslednji aspekt Urana jer on već od sredine maja menja znak. Naglašena su nasledstva, pozajmice, pokloni, nepovratna sredstva i razna ulaganja i poslovi. S tim u vidu, ono što vas očekuje u narednim danima neće imati mnogo veze sa emocijama (sori, singl Rakovi, zvezde vam u narednim danima nisu spremile novu ljubav) već sa poslom, finansijama i komforom. Nemojte se iznenaditi ako vam se iznenada pojavi neka nova poslovna prilika, koja možda na prvi pogled neće delovati preterano primamljivo, ali ako se malo bolje raspitate - možda krije sjajnu priliku u budućnosti. Ako ste planirali da započnete neki posao - bilo da se radi o osnivanju furme, promeni posla ili jednostavno o krećenju stana - samo napred, zvezde su tako poređane da vam garantuju uspeh.

Strelac

Mnogi Strelčevi mogu osetiti povoljan period i dešavanje za vreme mladog Meseca i pomračenja. Mnogi koji su čekali da se završe njihovi projekti ili da se ispuni neko njihovo nadanje sada se to lako može desiti. Neki novi kontakti sada mogu biti uspostavljeni. Kvadrat Sunca i Jupitera predstavlja trnovit put u ostvarenju sreće i uspeha na određenom životnom području, ali taj put svakako vodi do zvezda - u vašem slušaju, reč je o trnovitom putu ka ljubvi i bliskosti. Otvorite dobro oči, jer će vam se u danima koji su pred nama javiti (ili pojaviti) osoba koja može da vam bude idealan životni saputnik. Jedino je pitanje da li ćete vi to umeti da prepoznate. Ako se skontate sa pravom osobom, pred vama je pravi životni preokret koji će iz vas izbaciti osećaj letargije i depresije i probuditi u vam neku novu energiju.

Pročitajte još: LOŠ ZNAK! Uplašićete se kada čujete zbog čega pušači mršave!

#Horoskop

#promena

'