AKTUELNO

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.

Foto: Pixabay.com

OVAN

Posao - Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i za novom afirmacijom. Nakon velikog zalaganja uslediće adekvatna nagrada ili priznanje od strane vaših saradnika. Sa ponosom i bez lažne skromnosti obeležite svoj profesionalni uspeh.

U periodu do 7. decembra, očekuje vas dodatni priliv kreativne energije, dobre mogućnosti i poboljšanje uslova. Krajem meseca, naglašeni su i različiti susreti ili kontakti sa inostranstvom.

Ljubav - U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

BIK

Posao - Aktivno pratite sva nova dešavanja i imate jasne kriterijume. Stalo vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa saradnicima. Strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja. Preostaje vam da unapredite svoju poziciju i popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim saradnicima ili da ulazite u rivalske odnose.

U periodu od 12. decembra, očekuje vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite.

Ljubav - Uporno pokušavate da ostvarite ravnotežu između svojih misli i osećanja, ali to je nemoguće bez nečijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osećanja. Potrebno je da iskreno razgovarate pred svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati "pogrešnu ulogu", zavaravajući se da je moguće zaštititi se od emotivnog razočarenja. Pokažite svom partneru, da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Na sreću vaši "ljubavni snovi" i planovi mogu da se ostvare.

BLIZANCI

Posao - Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite koretektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite svoj poslovni položaj i težite ka novom ličnom usavršavanju, ali poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici ili predpostavljeni.

Uz lične interese koje želite da ostvarite, neminovno je da opravdate i nečije poslovne kriterijume. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće dobro nagrađene. Od 11. decembra, očekuju vas uspešni rezultati i sjajna mogućnost za daljim profesionalnim usavršavanjem. Imate utisak da se u svom ljubavnom životu suočavate sa prolaznom krizom, partner vam daje do znanja da očekuje zajednički dogovor.

Ljubav - Čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, tako da česti konflikti utiču na vaše promenljivo raspoloženje. Krajem meseca očekuju vas pozitivne promene, partner će se prikloniti vašim željama. Moguće je i da ćete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti vaše osnovne kriterijume i očekivanja.

RAK

Posao - Kada ste podstaknuti dobrim idejama umete da delujete vrlo ambiciozno na svoju okolinu, ali u određenim situacijama i nesigurno. Stalo vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice. Potrudite se da budete dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama, u tom smislu proveravajte sve važne kriterijume koji utiču na poslovnu saradnju. Pažljivo razmišljate o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri.

U periodu do 14. decembra, budite uporni i dosledni u svojim namerama. Oslonite se na "zdravu logiku" i na podršku koju dobijate od proverenih saradnika. Krajem meseca, prihvate ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja. U povremenim naletima velike inspiracije delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte.

Ljubav - Imponuje vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja vašu intimnu sreću i pozitivno utiče na vašu kompletnu pojavu ili na samopouzdanje.

LAV

Posao - Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa saradnicima. Snagom volje i ličnom inicijativom, uspećete da se nametnete pred saradnicima ili u nekim značajnim situacijama. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolazi vaša preduzimljivost i organizatorske sposobnosti.

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Osećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom.

Ljubav - Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara vašem ukusu i afinitetima.

DEVICA

Posao - Povremeno vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom.

U periodu do 16. decembra, važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Krajem meseca očekuju vas značajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za vaše ukupno zalaganje. Sve češće u ljubavnom životu delujete zanosno i zadovoljno, prija vam tretman koji dobijate u društvu voljene osobe.

Ljubav - Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U periodu od 12. decembra, očekuju vas novi emotivni kontakti i neobična ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad čudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih osećanja ona gubi svoju vrednost i značenje.

VAGA

Posao - Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom "uticajnom" osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima.

U periodu do 21. decembra, obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite vidove udruživanja oko poslovnih interesa. U pozitivnom duhu stalo vam je da prevaziđete "emotivnu krizu" kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja.

Ljubav - Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe treba da vas podstakne na dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao "zamena" za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje vas dobar ljubavni epilog ili zajedničko zadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Posao - Poštujući listu prioriteta delujete vrlo energično u pravom momentu i umete da se nametnete svoje stavove pred uticajnim saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili u vezi sa finasijskim investicijama. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do 20. decembra, nemojte dozvoliti da Vas neko osporava ili usporava u ciljevima koje imate.

Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju na različitim stranama i proširite svoje saradničke veze. Sve češće osećate romantičnu notu u svom raspoloženju i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom.

Ljubav - Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Ako imate stalnog partnera, prijaće vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe.

STRELAC

Posao - Delujete vrlo energično u svojim namerama, ali ne možete istovremeno da se angažujete na paralelnim stranama i da ispratite sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Smetaju vam različiti vidovi taktiziranja, kada vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije spreman da nagradi vaš trud i zalaganje.

U periodu oko 19. decembra, očekuju vas različita poboljšanja, poslovno unapređenje ili dobra prilika da proširite svoja finansijska primanja. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost.

Ljubav - Stalo vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji dobra prilika nju ne treba propustiti, prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa uz svoje tipične manire. Potrudite se da ispoštujte nečije emotivne potrebe ili osećanja.

JARAC

Posao - Pažljivo pratite sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni i stalo vam je da unapredite svoju poziciju među saradnicima. Delujete aktivno na različitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili neprijatnosti, koje potencijalno narušavaju vaš poslovni i društveni status

U periodu do 24. decembra, potrebno je da završite posao koji će vam doneti određene povlastice i dugoročniji efekat. Krajem meseca, očekuje vas profesionalna satisfakcija i neki oblik javnog priznanja ili napredovanja na poslovnoj lestvicI.

Ljubav - Ljubavna romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne naklnosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrednost i znaženje. Krajem meseca, očekuju vas sjajni događaji, intimna sreća i "ljubavni procvat".

VODOLIJA

Posao - Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standaradima koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora

U periodu od 03. decembra, podstičite proširene oblike saradnje, kako biste pravilno rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao dodatanu garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze vaše dosadašnje znanje ili praktično iskustvo.

Ljubav - Želite da ostvarite svoje ljubavne namere ili da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Ukoliko ste započeli neku "tajnu" ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje vam je zaista stalo.

RIBE

Posao - U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Osećate kreativnu energiju i stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Uz dobru volju neophodno vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

U periodu od 20. decembra, očekuju vas uspešni rezultati i određene povlastice. Često zračite pozitivnom energijom i delujete vrlo zanosno ili zahtevno pred bliskom osobom.

Ljubav - U periodu od 08. decembra, očekuju vas ljubavni noviteti. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov – nema razloga da sumnjate u svoju "ljubavnu sreću" ili uticaj.

J. Stanković

#Decembar

#Horoskop

#Zvezde

'