AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Imate problema sa telefonom? Ili sa komunikacijom uopšte? Najbolje bi bilo da danas ostanete kod kuće i odložite sve važne razgovore, naročito one putem aparata. Relaksirajte se, popijte čaj i odmorite se od svega.

Foto: Pixabay.com

BIK

Danas će vam nestati neki dragoceni predmet. Tražićete ga satima i nećete moći da ga nađete, što će vas prilično isfrustrirati. Predmet koji tražite je u kući, ali je verovatno negde zapao ili je ispod nečega. Proverite u najvećoj sobi u kući. On se nalazi tamo gde nikada ne biste pomislili.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Danas će vam partner predložiti zajedničko putovanje i to verovatno na neko mesto koje vi jako želite da vidite. Nemojte se ustručavati da prihvatite iz straha da nećete imati novca ili da će neke obaveze ispaštati zbog toga. Ugodite sebi i opusitite se. Vi definitivno to zaslužujete.

Foto: Pixabay.com

RAK

Danas ćete biti uvređeni. Vaš prijatelj je u problemu koji nije ni malo lak. Vi ćete želeti da mu pomognete, a on će vam hladno odgovorii da o tome ne želi da razgovara. Nemojte ovo shvatati lično, već imajte strpljenja. Kada bude mogao, on će sve podeliti sa vama.

Foto: Pixabay.com

LAV

Put ka cilju ka kom ste krenuli sa velikim entuzijazmom neće funkcionisati onako kako ste vi zamišljali. Možda biste trebali da ga odložite na neko vreme. Posvetite se nečemu drugom, a ovo odložite za neko povoljnije vreme.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Konfuzija će vladati danas i vi nikako nećete moći da se saberete i rešite zadatke koje imate. Obratite se za pomoć nekome ko je pouzdan i ko želi da vam pomogne. Vi jednostavno danas niste raspoloženi. Nemojte sebe osuđivati zbog toga.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Blizak prijatelj ili neki rođak će vam saopštiti da želi da se preseli i tražiće savet od vas. To bi vas moglo emotivno razoriti. Pokušajte da budete nesebični i da toj osobi date dobar savet, makar i ostali bez nje. Svako ima pravo da svoj život živi onako kako hoće.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Danas bi vam novac mogao predstavljati problem. Imali ste neki finansijski zastoj u proteklom periodu i zbog toga ste prilično pesimistični i ne vidite realnu sliku stvari. Sedite sami sa sobom i pokušajte da stavite sve na papir. Shvatićete da okolnosti i nisu tako loše kao što vam se činilo u početku. Fokusirajte se na ovo što treba da uradite kako biste popravili situaciju.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Trenutno razdvajanje od emocionalnog partnera moglo bi vas baciti u prilično očajno stanje. Bujna mašta mogla bi napraviti scenario u glavi zbog kog ćete biti veoma uznemireni. Nemojte raditi ovo sebi. Nađite način da se zabavite i shvatite da su dosada i razmišljanje u prazno najveći neprijatelji svakoj vezi.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Da li ste u poslednje vreme puno vežbali ili preterivali u pešačenju? Ako jeste, verovatno ćete imati jake bolove u nogama danas. Obujte nešto udobno i odmarajte noge koliko god je to moguće. Poslepodne se opustite i relaksirajte sa svojim partnerom.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Bliski prijatelj ili vaš partner će danas biti u negativnom raspoloženju. Vi ćete pokušati tu osobu da izbavite iz takvog stanja. Najbolje bi bilo da ga odvedete na neku zabavu, događaj ili da pogledate sa njim interesantan film. Ako prvo odbije, ne prihvatajte ne kao odgovor! Ovo će i njemu kao i vama veoma prijati.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Danas ćete imati neki kvar u kući, najverovatnije u kuhinji. Veoma je komplikovano da ovaj problem rešavate sami. Pozovite profesionalnog stručnjaka da vam reši problem. To će vas poštedeti dodatne frustracije.

Foto: Pixabay.com

#Horoskop

#Sreća

#sudbina

'