AKTUELNO

Donald Tramp izabran je za predsednika SAD, Emanuel Makron pobedio je na predsedničkim izborima u Francuskoj, Ktalonija je proglasila nezavisnost, Haški tribunal j ezatvoren, a u Siriji je nastavljena borba sa islamistima. Ovo su samo neki od događaja koji su obeležili 2017. godinu, a šta je ono što nas čeka u novoj 2018?

Astrolog Vladimir Vlajić rekao je za Pink da je raspored planeta pokuazivao velike promene, te da je posebno isticano da će se klima na planeti vrlo ubrzano menjati, za šta je zaslužan saturn u sazvežđu Jarca.

- Svet očekuje dosta promena, kako klimatskih, koje će najviše biti izražene u naredne dve i po godine, tako i ekonomske, političke i tako dalje. Stvari će se najviše zahuktavati tokom jeseni i zime 2018. godine - rekao je Vlajić.

Astrolog Dušan Cincović rekao je, komentarišući spor SAD i Severne Koreje da je po svemu sudeći izvesno da do opasnijih posledica neće doći i da će sve ostati na nivou pretnji.

- Biće dosta izazova i iskušenja, ali u 2018. neće doći do ozbiljnijih sukoba i suštinski se ništa neće promeniti - rekao je Cincović.

Foto: TV Pink

Vlajić, govoreći o izborima u Rusiji, kaže da se neće mnogo toga promeniti, da je horoskop Vladimira Putina energetski užasno jak i da će Rusija nastaviti da bude sve moćnija u budućnosti.

Cincović kaže da se ne bi iznenadio ako dođe do provokacija Rusije tokom druge polovine 2018. ali Putin je spreman na žestoku reakciju. Velike promene se ne očekuju ni u Srbiji.

Foto: TV Pink

- Srbija će pokušavati da izbori što povoljniju poziciju, a po pitanju Kosova sve ide silaznom putanjom i da su neke stvari neizbežne zahvaljujući greškama koje su učinjene ranije. Suštinski neće biti većih promena - kaže Cincović.

Srbija zauzima nove pozicije shodno trendovima u svetu, rekao je Vlajić, dodajući da će globalne ekonomske promene uticati i na samu Srbiju.

Foto: TV Pink

- Dosta dobro ćemo se snaći u naredne dve i po godine. Izašli smo iz perioda teške karme koja nas je dugo pratila i jasno je da će nam biti mnogo bolje i da ćemo se snaći na najbolji mogući način - rekao je Vlajić.

#Astrologija

#Budućnost

#Horoskop

#Srbija

'