AKTUELNO

Nova godina kod nekih neće otkloniti stare probleme pa će biti manjih trzavica i nesporazuma dok će ostalima doneti prilike za lepa poznanstva, neobaveznu zabavu ali i za ozbiljnije emotivne priče.

Saznajte šta vas očekuje u prvoj polovini januara 2018. godine, piše Ehoroskop.

Ovan

Povlačićete se u sebe i krićete svoja osećanja, premda vam to neće doneti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoj aljubavna očekivanja. Uspeh će biti i samo izbegavanje svađe.

Bik

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudićete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem prevazići ćete prazinu u emotivnim odnosima. Kad je već tako, najbolje je ne ulaziti u jalove rasprave.

Blizanci

Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i ugodna. Moguće je da vam se iznenada javi neko s posla i pozove vas da izađete.

Rak

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni seksualni zahtevi. Malo ko će moći da vam odoli. Biće strasti, erotike i zadovoljstva. Bićete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

Lav

Izazov društvenosti i zabavljanja biće prevelik da bi se fokusirali na tiho ljubavisanje s partnerom. Trebaće vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi haos kad pokušate da izrazite ono što osećate.

Devica

Osećaćete se kao da ne možete da se uhvatite ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako da bolje izražavate emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Vaši kontakti oživljavaju. Na zabavama na kojim ćete se zateći biće svega i svačega, ali vi ćete se zabavljati odlično. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne sprečava da budete ono što jeste.

Škorpija

Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rešavaćete iskrenim zagrljajima bez reči. Oni u stabilnim vezama shvatiće da je najbolje jednostavno voleti bez previše reči. Samci neka naklonost pokažu delima.

Strelac

Opet sebi čvrsto obećavate da ćete sve dovesti u red, vaša sentimenalnost jenjava i trudite se da budete objektivni. Ipak, bićete i osetljivi, a druga strana sklona eksperimentisanju u ljubavi. Rezultat će biti obostrano prilagođavanje uz mali napor.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Imaćete lepe prilike za nova poznanstva, a posebno preko prijatelja. Ipak, svaku svoju reč treba da vagate jer može da nastane nesporazum. Važno je samo prvo promisliti, a tek onda se izražavati. Tako će sve biti kako treba.

Vodolija

Emotivnost, nežnost, osećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih nivoa u odnosima – sve to možete doživeti ovih dana. Ako pak ipak osetite nervozu i napetost, to možete ukloniti čistom esencijom ljubavi bez reči – pomoću nežnosti.

Ribe

Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog pola. Na vama je samo da se razmašete. Ljudi oko vas biće vam skloni, pa će se na dnevnom redu naći moguća nova poznanstva.

Pročitajte još: Ako ne želi da vas oralno zadovolji - URADITE OVO

#Horoskop

#januar

'