separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

DNEVNI HOROSKOP: Blizance očekuje IZNENAĐENJE, a za druge NEMAMO LEPE VESTI


Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.


OVAN 

Našli ste se u nekakvoj dilemi, a ne znate kome da se obratite za pomoć. Dana nećete moći da budete objektivni, tako da je savet da to ostavite za sutra. Oraspoložiće vas interesantno poznanstvo. Zauzeti će doboti podršku voljene osobe.  

Autor: Pixabay.com

BIK

Sjajni su vam kontakti sa osobama rođenim u vazdušnim znacima i obostrano ćete se dopunjavati. U svakom slučaju ste vi dominantniji i kontrolišete odnose. Dobar dan za partnerske odnose i nekakve usmene poslovne dogovore. Vreme je da se smirite jer ste uradili sve što ste mogli.  

Autor: Pixabay.com

BLIZANCI

Imaćete dosta pozitivnih informacija od strane prijatelja, koje ćete vi doživeti kao lične upehe. Lepo druženje vam stoji sa osobom iz nekog drugog mesta, a vodite računa o nekakvim nedefinisanim odnosima koji vam danas neće prijati. Svakako će vas neko prijatno iznenaditi.  

Autor: Pixabay.com

RAK

Danas ćete više nego obično biti osetljivi na nepravdu. Energija vam je na zavidnom nivou, tako da ovnovi koji rade u zatvorenim prostorijama mogu biti jako nervozni. U svakom slučaju će vas ljudi iz okruženja razumeti u onome što ste naumili. Odisaćete i seksipilom, nemojte se iznenaditi nekim pogledima. 

Autor: Pixabay.com

LAV

Možete dogovoriti vama veoma važan posao, ili napokon rešiti neku papirološku zavrzlamu koja vas dugo muči. Bićete opušteni i samouvereni tokom čitavog dana. Upravo ovakvim stavom možete da rešite izvesne probleme koji vam se nameću. Zauzeti, pazite se ljubomore partnera. 

Autor: Pixabay.com

DEVICA

Negativne misli vam mogu biti u glavi tokom čitavog jutra. Ne brinite, već oko podneva vam se vraća stari bioritam. Tokom popodneva vodite računa o tračevima pošto možete postati deo istih. Ne dozvolite nekome da vas isprovocira. Nedostaju vam emotivni trenutci sa voljenom osobom. 

Autor: Pixabay.com

VAGA

Razmislite da li ste platili sve račune ili poslali sve uplatnice. Dobar vam je dan ako očekujete neki novac, sledi vam prijatno iznenadjeđe. Danas nemojte pozajmljivati novac. Ako očekujte nekoga sa puta, odložiće se. Nećete moći da se oslonite na informacije koje danas dobijate. 

Autor: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Ovo vam je dobar dan promene, nove pošetke ili preokrete. Jedina greška koju možete da napravite je da odaberete loše partnere u poslu. Pri tom izboru ne smete da budete brzopleti i suviše samouvereni. Pratiće vas dobre energije tokom dana, a na vama je samo da pratite znakove. 

Autor: Pixabay.com

STRELAC 

Bićete svađalački raspoloženi u radnom okruženju. Pokušajte da se smirite i mislite na nešto što bi vas pokrenulo u drugom pravcu. Tokom dana je naglašen aspekt vaše samostalnosti, savet je da izbegavate autoritete i ljude koji žele da vam se nametnu u bilo kom smislu.

Autor: Pixabay.com

JARAC 

Ako očekujete da vam se vrati neki novac, danas ćete imati sreće. Ako ga vi vraćate, biće tu malo glavobolje, ali rešićete problem. Danas želite da udjete u komunikaciju sa osobama koje imaju specifične stavove po pitanju odredjenih stvari. Želite neko da vas podstakne, ali ste skloni i svadji. 

Autor: Pixabay.com

 VODOLIJA

Neće vam prijati zatvorene prostorije i jednolične priče. Neke ljude ćete čak otvoreno izbegavati ili čak i provocirati, ali teško ćete konkretizovati šta je to što bi vam prijalo. Bela i ljubičasta boja će vas opuštati i fokusirati vašu pažnju tokom dana, a to je ono što vam fali. 

Autor: Pixabay.com

RIBE

Današnji dan će vam biti obojen čestim promenama raspoloženja, što će više zavisiti od priča kojima se budete okružili. Imate sjajnih ideja i trudite se da se nadjete u podsticajnom okruženju koje bi sve to moglo da isprati. Jedno neočekivano poznanstvo će vas pokrenuti.  

Autor: Pixabay.com

Autor: Promo

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti