AKTUELNO

Pročitajte kakva vas sudbina očekuje u ovom periodu.

Od 22. novembra do 21. decembra 2015. godine Sunce je u znaku Strelca. Period koji sledi donosi širenje vidika, saznanja i životnih istina. Nekima donosi putovanja, povratak u domovinu, gde će pomoći svojoj porodici. Plemenitost, moral i osećaj savesti dolaze do izražaja u periodu Strelca, jer je Saturn u ovom znaku. Ovo vreme će mnogima doneti promene - nekima će doneti odlazak u inostranstvo radi posla ili usavršavanja, drugima dolazak dragih osoba iz daleka.

Ovo je vreme koje donosi više optimizma i entuzijazma, više vedrine, humora. Ovo je vreme kada će biti i više učenja, sticanja viših znanja kako za studente - tako i za sve one koji žele da prošire svoje horizonte. Komunikacija je spontana, brza, dinamična posebno 29, 30. novembra i 1. decembra kada će Merkur biti u trigonu sa Uranom u Ovnu.

Foto: Pixabay.com

Biće originalnih ideja, iznenadnih susreta i putovanja. Intuitivna inteligencija će biti prisutna i donosi brzo prodiranje u suštinu stvari, brilijantne, genijalne ideje i rešenja, slobodu misli. U periodu Strelca vera jača i ona je ta koja pruža nadu u bolju budućnost, ali i prilike da ostvarimo praktično koristići znanje i rad, jer je Jupiter u Devici.

Venera u opoziciji sa Uranom nekima donosi poboljšanje i napredak. Istina, biće i preterivanja i neumernosti u nečemu oko 12. decembra kada će Jupiter biti u kvadratu sa Suncem. Moguć je i preterani optimizam, nerealno viđenje stvari ili nedovoljno promišljenosti u postupcima, kod nekih će biti i preteranog ponosa.

Period Strelca je vreme kada se više povezuje i sarađuje sa drugima koji žive daleko, u inostrostvanstu. Tada se održavaju međunardni kongresi i razne društvene i obrazovne manifestacije interenacionalnog karaktera. Tada znanje povezuje ljude širom sveta. Moral i vera sada dolaze do izražaja. Strelac je vladajući znak koji se tiče i zakona, pa se tada mogu rešavati razni sudski sporovi. Mars je u Vagi i teži istini i pravdi. Neke neistine ili laži koje mogu biti prisutne oko 24, 25, 26. novembra kada je Merkur u kvadratu sa Neptunom biće otkrivene, nešto kasnije. Ipak, budite oprezni tih dana.

I. P.

#Budućnost

#Horoskop

#Zvezde

'