AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Može prijatno da vas iznenadi osoba koja se pojavljuje kroz posao ili u blizini neke državne institucije (škole, opštine i slično). Ovo je naročito naglašeno kod slobodnih. Zauzeti žele neko proširenje - nekretnina, dece i slično.

Foto: Pixabay.com

BIK

Opustite se u maštanjima o nekoj novoj vezi. Potreban vam je muškarac koji može intelektualno da vas pokrene. Možda već imate nekoga u vidu. Svakako vam neće biti dosadan dan. Zauzete očekuje prijatno veče.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Slobodnim pripadnicima znaka može da se pojavi neko nov u okruženju. Brzo reagujte jer osoba koja se pojavila već ima nekih ponuda. Zauzeti mogu da reše nešto što ih opterećuje već izvesno vreme.

Foto: Pixabay.com

RAK

Osoba koju ste nedavno upoznali će vam se javiti sa nekom interesantnom idejom. Vi baš niste sigurne šta biste sa njim. Savet je da se opustite i vidite gde će vas voda odneti. Naročito ako je to osoba koja često putuje, vezan je za inostranstvo, medicinu ili sport.

Foto: Pixabay.com

LAV

Zauzeti mogu da se osete prozvanim od strane voljene osobe. U suštini vi imate problem po tom pitanju, ne partner. Slobodni danas uživaju u flertu. Kada podignete glavu iznenadiće vas neko ko će vam se činiti interesantnim.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

U emotivnom delu ste optinističniji. Zauzete uživaju sa partnerom. Jedino možete da ga isprovocirate ako ne dobijete pažnju koja vam je potrebna. Slobodni jednostavno zrače. Nemojte da vas iznenadi neki poziv za izlazak.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Romantično ste raspoloženi. Odabraćete pravu osobu za tako nešto ako ste slobodni. Bolje razmisite ko bi vam prijao i zbog čega da biste prekinuli dvoumljenje. Zauzeti će imati ispunjen dan i podršku partnera.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Zauzete voljena osoba može da optereti nekim svojim stavovima tokom večernjih časova. Ne otvarajte Pandorinu kutiju. Slobodni u večernjim satima mogu da upoznaju nekoga u društvu prijatelja ili interneta.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Niste sigurni ni gde ste krenuli ni šta radite danas. Emotivni deo vam se čini nesređenim. Nemojte nikako danas da dovodite stvari u red. Savet vam je da donosite racionalne odluke na ovom planu kog god da ste statusa. Slobodnim pripadnicima znaka može da se udvara neko ko je mlađi.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Prijalo bi vam da se izolujete i to vam je i savet u slučaju da možete. Slobodnima se neko udvara ali vi nemate ideju šta biste trenutno sa tim odnosom. Dozvolite da se to spontano reši. Zauzeti imaju potrebu da preuzmu kontrolu nad odnosom.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Nešto o čemu mislite danima unazad možete danas da pokrenete uz nečiju pomoć. Više ste racionalne nego emotivne danas. Ovo je izraženo kod zauzetih. Slobodni mogu da obnove komunikaciju sa osobom koja je iz drugog mesta ili često putuje.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Većinu brine nešto što je vezano za finansije, privatan posao ili porodicu. To će se i rešiti do kraja dana pa postajete mnogo opusteniji. Zauzeti će svoje vreme usmeriti prema partneru. Imate interesantnih trenutaka u četiri oka.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Horoskop

'