separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

DNEVNI HOROSKOP: Jarac PREUVELIČAVA probleme, a OVAJ ZNAK se upušta u neočekivani flert


Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.


OVAN 

Dešavanja idu u pravcu izvesnih novina i za vas srećnih okolnosti. Napokon vam dalja dešavanja deluju optimistično. Popravlja se vaš odnos sa nadređenima ili finansijska situacija. U večernjim satima izađite na vama poznato i prijatno mesto. Svojom odmerenom pojavom ćete privući nečiji pogled.

Autor: Pixabay.com

BIK

Odluke koje donostite utiču na još nekoga pa biste trebali da razmislite kako ćete neke stvari izgovoriti. Vreme je da budete sebični pošto već dugo u nazad više mislite na druge nego na sebe. Više ste strastveno raspoloženi tako da ne razmišljajte o ulasku u vezu. Biće interesantnih ponuda.

Autor: Pixabay.com

BLIZANCI

Možete naplatiti nešto što vam se duguje ali danas povedite računa kako trošite. Promenljivog ste raspoloženja ali nemate razloga da budete neraspoloženi. Više strahujete, doduše neopravdano. Opustite se u društvu prijatelja. Možete da se zbližite sa nekim koga površno poznajete. Slede prijatna iznenađenja.

Autor: Pixabay.com

RAK

Nemate nekih bitnih dešavanja na poslu. Samo pažljivo komunicirajte sa saradnicima ili šefovima. Nije vreme da se borite za nešto. Promene ubrzo slede ali ne trebate vi da ih pokrećete. U svojoj zanesenosti možete da propustite ponudu osobe koja je zainteresovana za vas. Zauzete očekuju neki dueli sa voljenom osobom.

Autor: Pixabay.com

LAV

Neočekivani troškovi pojačavaju vašu brigu oko tog dela. Nemate razloga za toliki strah. Mnogo toga vam poslovno ide u prilog i naglašava se potencijalni boljitak koji bi bio dugoročan. Opustite se i uživajte u flertovima. Zauzeti imaju potrebu da razvesele voljenu osobu i obnove osećaj bliskosti.

Autor: Pixabay.com

DEVICA

Gužva se za vas i dalje nastavlja. Nešto reogranizujete ili ste bitan faktor u poslovnim promenama koje su se pokrenule. Vi volite da radite ali vas opterećuju odnosi sa saradnicima koji su lenji. To već ne možete da promenite pa je nervoza nepotrebna. Sledi vam interesantan susret sa osobom koja želi vašu pažnju već izvesno vreme. 

Autor: Pixabay.com

VAGA

Možete da se oslonite na izvesne srećne okolnosti tokom dana. Dolazi do realizacije nečega što ste čekali. Naročito je povoljno za one koji rade u manjim firmama, bave se privatnim biznisom ili honorarnim poslom. Iznenadiće vas flert sa osobom koja vam je veoma fizički privlačna. 

Autor: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Ovo je dan u kome trebate da se opustite i ne brinete tuđe brige. Možete biti iskorišćeni od strane nekoga ili će se pogrešno tumačiti vaše reči. Ako možete, isplanirajte neki put ili ugostite nekoga iz drugog mesta. Prijatelji su vam bitan oslonac a zauzeti ne bi trebalo da zapostave partnera. 

Autor: Pixabay.com

STRELAC

Vreme je da nešto privedete kraju i reorganizujete se. Ovo je poslednji dan da možete da se oslonite na nekoga pa to i iskoristite. Moguć je finansijski dobitak ili pohvala nadređenih. Pokrenite se jer vas očekuju interesantna poznanstva tokom večeri. Zauzetima slede interesantna dešavanja u krugu prijatelja.

Autor: Pixabay.com

JARAC

Teško se nosite sa razočarenjima pa će tako biti i danas. Skloni ste da preuveličavate neke svoje trenutne emocije. Imate podršku saradnika ali verovatno ne na način na koji ste to vi očekivali. Dan je interesantan za nova poznanstva i to preko radnog mesta, vašeg ili potencijalnog partnera.

Autor: Pixabay.com

VODOLIJA 

Budite mudri i ne izgovarajte sve ono što vam pada na pamet. Tokom dana vas očekuju interesantna dešavanja. Imate tendenciju da se odlično snađete u nekim novonastalim okolnostima. Izađite pošto na mestima gde je glasnija muzika možete da upoznate nekoga ko bi vas zainteresovao. Zauzeti nešto bespotrebno brinu.

Autor: Pixabay.com

RIBE

Danas je posebno bitno da ostanete koncentrisani na priče osoba koje su vam bitne. Neke sitnice isplivavaju na površinu. To će nekako promeniti način na koji vi sagledavate nešto što smatrate jednim problemom. Emotivno vam je interesantan dan da možete upoznati nekoga preko prijatelja ili obnoviti jedan kontakt.

Autor: Pixabay.com

Autor: Promo

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti