AKTUELNO

Ako ste među tri znaka koja ove jeseni imaju najviše šanse da se obogate - blago vama. Ako niste - bar znate od koga ćete moći da zajmite.

Sudeći po jesenjem horoskopu Ovan, Devica i Vaga najbolje stoje na polju finansija.

OVAN

Možda vam je početak jeseni, pod uticajem Marsa i Venere, pretrpan poslom, ali i uživate u plodovima svog rada. Od viška glava ne boli, a sa novim poslovnim projektima stiže i uvećana zarada i stabilnost na polju finansija. Ukoliko se bavite trgovinom, poslovina u vezi sa transportom, ali i pravnim poslovima ovo će biti period manje tenzije, ali i velikih prilika za napredovanje. Oktobar mesec mnogim Ovnovima, kroz veliku planetarnu promenu i prelazak planete mogućnosti i sreće Jupitera iz njihovog polja partnerstva u astrološko polje nasledstva, ali i kredita i tuđeg novca od 10. oktobra daje punu podršku zvezda kada je dobijanje novca u pitanju. Tokom novembra stiže veliki uspeh, posebno onim Ovnovima koji se bave rizičnim poslovima, finansijama i ulaganjima. Ipak, savet je da dobro razmislite kada pozajmljujete novac drugima, posebno Blizancu i Lavu.

DEVICA

Venera i Mars iz vašeg znaka donose vam pozitivna dešavanja na polju posla, a ukoliko imate svoj biznis ovo će biti period procvata. Jupiter je već godinu dana u vašem polju finansija i mnogim Devicama doneo je uvećanje prihoda, ali i promene izvora zarada. Moguće je da ste trošili dosta i to posebno na lepe stvari i ulepšavanje. U oktobru se za vas sprema još jedna lepa promena. Planeta sreće iz polja finansija preći će u znak Škorpije, pa ukoliko ste pametno iskoristili ovaj tranzit kroz Vagu sada ćete svoj stečeni novac moći pametno da uložite dalje. U novembru mnogima od vas moguće je potpisivanje novog ugovora koji uključuje i veću zaradu. Od 7. do 15. novembra biće idealan period da rešite neko pravno pitanje, ali i da kupite nešto o čemu odavno maštate. Krajem godine, tačnije 21. decembra Saturn ulazi u znak Jarca i većini vas donosi olakšanje i period nagrada i ubiranja plodova vaših dugogodišnjih zalaganja.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Za većinu Vaga početak jeseni doneo je mnogo posla u tajnosti ili nekoj vrsti izolacije i pripremanje za lepe promene koje im donosi kraj godine! Iza vas je godina Jupiterovog boravka u vašem znaku. Bili ste miljenici zvezda, a period ispred vas neće biti ništa manje dobar! Jupiter je 10. oktobra napustio vaš znak, a lepe vesti su da je prešao u znak Škorpije i vaše astrološko polje finansija i sticanja! Kupite nove i velike novčanike jer će narednih godinu dana biti period velike zarade. Već od 4. do 18. novembra osetićete čari ovog tranzita i uz Veneru u vašem polju novca dobiti povišicu. Neki dug će vam biti vraćen, a ovo je i idealan period i za pozajmice i kredite. Nova poslovna ponuda preko Strelca ili Blizanca već u startu obećava posebno ukoliko je reč o pravnim i administrativnim poslovima, ili saradnjama u vezi sa umetnošću i javnosti.

Pročitajte još: ZARIĆE VAM NOŽ U LEĐA! Ovo je najopsaniji znak zodijaka, SPREMAN NA SVE

#Horoskop

#Jesen

#Novac

'