separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

DNEVNI HOROSKOP: Strelcima je ljubav PRED NOSOM, dovoljno je samo da...


Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.


OVAN

Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice. Vaš izraz lica će dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini.

Autor: Pixabay.com

BIK

Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou vam upućuje.

Autor: Pixabay.com

BLIZANCI

Ukoliko vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta sa vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o jednoj poslovno-finansijskoj saradnji. Povremeno delujete neraspoloženo. Pokušajte tačno da predvidite nečiju reakciju.

Autor: Pixabay.com

RAK

Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima. Počinju da vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje - to je samo trenutna situacija.

Autor: Pixabay.com

LAV

Susret sa jednom osobom neće ispuniti vaša očekivanja, ali vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak. Kompromis je moguće ostvariti na zajedničko zadovoljstvo. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama.

Autor: Pixabay.com

DEVICA

Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za uspeh. Neko može da vas iznenadi na pomalo ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Zato je vreme da stvar preuzmete u svoje ruke i vrlo brzo ćete doći do očekivanog uspeha.

Autor: Pixabay.com

VAGA 

Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate danas. Na kraju, ne budite strogi prema osobi koja očekuje vaše iskreno razumevanje. 

Autor: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Nečije reči mogu produbiti vaše trenutno nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima. Primećujete kako vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju - ipak to učinite.

Autor: Pixabay.com

STRELAC

Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje vidike. Neko vas usmerava na kreativno izražavanje i svrsishodnu akciju. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajedničke dogovore. Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra toplim osmehom dok je u vašoj blizini.

Autor: Pixabay.com

JARAC 

Neko se trudi da vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno vam je da stvari izgledaju drugačije od onoga što čujete u bliskom okruženju. Pokušajte bolje da razumete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na sve vaše potrebe koje se periodično uvećavaju.

Autor: Pixabay.com

VODOLIJA

Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme. Prihvatite kompromis, kao dobar početak u poslovnom dijalogu. Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom.

Autor: Pixabay.com

RIBE

 Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, savet je da zadržite profesionalnu distancu. Na iznenadne provokacije ne treba da odgovarate po sličnom principu. Razmislite o varijanti pomirenja sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju.

Autor: Pixabay.com

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti