separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

SA NJIMA JE ŽIVOT RAJ! Ova tri znaka su najbolja za brak


Ako planirate uskoro da stanete na ludi kamen, dobro je da znate da su ova tri horoskopska znaka idealna za brak.


To se odnosi pre svega na žene, odnosno buduće supruge.

RAK

Ove žene su jako vezane za svoje partnere. Njihova ljubav je bezuslovna i učiniće sve za čoveka kojeg vole. Međutim, sklone su dramatizaciji, ali to je stvarno mala mana u poređenju sa vrlinama koje je krase. Žene Rak će se posvetiti domu i od njega stvoriti raj za vas i vašu porodicu. Osim toga, fantastične su u kuhinji, što znači da ćete uživati u mnogobrojnim ukusnim jelima. Posvećene su majke pune ljubavi, koje uvek decu stavljaju na prvo mesto.

Autor: Pixabay.com

OVAN 

Astrolozi kažu da žene u ovom znaku svoje muškarce bacaju na kolena. One su izuzetno jake i nepopustljive pa će učiniti sve što je potrebno da bi postigle svoje ciljeve. Žena Ovan će očekivati vašu pomoć i podršku u svemu što radi. One imaju pozitivan učinak na svoje muževe jer ih ohrabruju i osnažuju.

Stoje čvrsto na zemlji i imaju realna očekivanja od ljudi oko njih. Sa druge strane, te žene je jako teško privući, a ako to uspete, budite svesni da ona ima vrlo visoko mišljenje o vama i da će učiniti sve što je potrebno da biste uvek bili najbolja verzija sebe. Kao majke su stroge i nepristrasne i u prošlosti su odgajile velike pobednike i vođe. Ono što očekuje od partnera je snažan karakter i odlučnost.

Autor: Pixabay.com

LAV

Žene Lavice su snažne i oštre. Drugim rečima, one su rođene ratnice. Imaju neverovatnu snagu i sposobnost pa njima treba neko ko je jak kao i one. Nikada ne padaju na "obične" muškarce. Lavica se previše ne trudi da bi zavela muškarca koji joj se sviđa, njega će potpuno osvojiti njen šarm i snaga. One su posvećene i odane partnerke i za svoje muževe će napraviti sve što treba da bi bili srećni.

Njihova ljubav je vrlo intenzivna. Zapravo, nikada nećete sresti drugu ženu koja će vas više voleti od Lavice. Ona je slika i prilika nesebične i požrtvovne ljubavi, piše "Trending Pulse". Kad je u pitanju borba, ona se bori jednakim intenzitetom i za svog muža i za decu. Uvek je spremna da učini sve što je potrebno da bi zaštitila svoje voljene.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti