AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvede pripremile.

OVAN

Vaša razmišljanja o voljenoj osobi kretaće se u nekom čudnom pravcu. Razlog ovom leži u aktuelnom planetarnom poretku. Veoma je moguće da ćete biti sumnjičavi po pitanju partnerovog ponašanja i za trenutak, posumnjaćete u njegovu vernost. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su sami, neka ne donose nikakve ishitrene reakcije pre nego što provere određene informacije.

Foto: Pixabay.com

BIK

Današnja astralna energija mogla bi da vam donese neka nova saznanja i uvide u vašu pravu prirodu, a naročito u neke vaše fantazije. Ukoliko niste pronašli svoju idealnu polovinu, očekuje vas dan sa dosta zabave. Uveče je moguće novo poznanstvo. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi ili braku, razmišljaće o nekim prošlim vremenima.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

U teškim životnim trenucima, stvari izgledaju mnogo jednostavnije ako imate podršku prijatelja, porodice ili voljenog bića. Danas ćete shvatiti da ste vi izuzetno bogata osoba. Svesni ste da je vaš emotivni odnos vaše utočište i sigurna luka. U jednoj situaciji u kojoj nećete baratati svim neophodnim informacijama, izuzetno je važno da se suzdržite od ishitrenih reakcija.

Foto: Pixabay.com

RAK

Danas ćete osetiti izvesnu dozu nesigurnosti koju obično uspevate da držite sakrivenu od očiju javnosti, a naročito od vašeg emotivnog partnera. Neki od vaših najdubljih strahova i fobija bi mogli u potpunosti da vas okupiraju. Iz svakog ugla ćete preispitivati svoju vezu ili brak. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su sami, brinuće se da li će ikada pronaći srodnu dušu.

Foto: Pixabay.com

LAV

Ukoliko se spremate za prvi izlazak sa nekim, mogli biste da dođete u iskušenje da budete više strastveni nego što je potrebno. Aktuelna pozicija planeta učiniće da se osetite bliskiji sa dotičnom osobom nego što je to realnost. Ne donosite preuranjene zaključke i ne žurite u celoj priči, naročito ako smatrate da je druga strana ono što ste dugo čekali. Velike su šanse da je ovakvim ponašanjem zapravo izgubite.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Aktuelni planetarni poredak negativno utiče na vaš osećaj za realnost i stav pema voljenom biću. Neke stvari uzimate zdravo za gotovo, a ovakvo ponašanje partner nije spreman da toleriše. Na svu sreću, ovo je prolazna situacija koja neće ostaviti velike posledice po vaš odnos. Partner vas dovoljno poznaje, pa je svestan toga da vam ovakvo ponašanje inače nije svojstveno.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Neka neke neproverene glasine i poluistine ne utiču na vaše dobro raspoloženje, a nikako ne dozvolite da vas spreče da odete na jedan sastanak. O ovome ćete dosta razmišljati, a najbolje bi bilo da poslušate jedan unutrašnji glas. Sve dok se u neke stvari sami ne uverite, nemojte donositi nikakve konačne odluke. Moguće je da je neko iz vaše okoline zapravo ljubomoran na vas.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Aktuelni planetarni poredak će uticati na to da provedete dosta vremena u nekim čudnim fantazijama oko nekoga koga smatrate veoma atraktivnim i posebnim. S jedne strane, ta osoba vas neverovatno privlači, a sa druge, jedan osećaj vam govori da ona možda poseduje neke osobine sa kojima biste teško izašli na kraj. Niste sasvim sigurni da bi vaša eventualna veza mogla imati svetlu budućnost.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Ljudski um ponekad zna da bude veoma zagonetan i da razmišljamo o nekim nesvakidašnjim stvarima. Danas ćete razmišljati o stvarima koje vam ranije nikada nisu pale na pamet. Moguće je da već izvesno vreme sanjate jednu naročitu osobu. Ovo je najverovatnije znak da treba da stupite u akciju i uradite nešto za vaš ljubavni život.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Aktuelna energija planeta mogla bi značajno da poremeti vaše obaveze koje ste unapred definisali. Ukoliko ste za danas planirali sastanak sa voljenom osobom, najverovatnije ćete morati da ga odložite za neko drugo vreme. Ovo vas ostavlja u negativnom raspoloženju i osećaju bespomoćnosti. Pokušajte da ne donosite nikakve preuranjene zaključke u danima koji su pred vama.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Obično imate osećaj da dobro razumete stvari i dešavanja oko vas, ali danas ćete biti prilično konfuzni po pitanju vašeg ljubavnog života. Neka osećanja sa kojima ne želite da se suočite će isplivati na površinu. Pokušajte da odvojite vreme za razmišljanja o tome šta vi zapravo želite. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka bi mogli da se pomire sa nekim iz njihove prošlosti.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Aktuelni planetarni poredak će učiniti da skorašnjim razočarenjima, koje ste doživeli na ljubavnom planu, pridate više pažnje nego što zaista zaslužuju. Izvesne emocije će isplivati na površinu, a vama će biti prilično teško da se sa njima nosite. Pokušajte da na ovo gledate kao na važnu životnu lekciju - umesto da vas sputava, učite iz sopstvenog iskustva.

Foto: Pixabay.com

#Horoskop

#Zvezde

'