AKTUELNO

Uživanje je sa njima zagarantovano.

Ako imate nedoumicu koji horoskopski znak je prava vatra u krevetu, sada ćete to otkriti:

Škorpija

Foto: Pixabay.com

Škorpija je definitivno najseksepilniji znak u horoskopu. Ukoliko ste ikad bili u vezi sa Škorpijom, znate da Škorpije imaju neodoljivu moć privlačnosti. Kao da imaju neki ''mojo'' pomoću kog flertuju i šarmiraju druge. Već u sledećem trenutku potpuno su vas osvojili.

Ukoliko bi vas ljudi pitali, šta je to što vaš partner u znaku Škorpije ima, ne bi ste umeli da im objasnite. Misterija kojom su okruženi je zagonetka za sve.

Ukoliko želite da Škorpiju povedete u krevet, obavezno obucite nešto crno, ta boja ih privlači.

Lav

Foto: Pixabay.com

Lav je drugi po redu najseksepilniji horoskopski znak. Nemojte to nikako reći jednom Lavu, jer može da se uznemiri što je drugi. Lavovi su principijalni, toplog srca i optimisti. Oni poznaju sve cool ljude u gradu i umeju da se provedu nikad bolje. Njihova toplina i harizma kojom odišu, ne ostavlja vas indiferentnim. Lav će učiniti sve da biste se osećali veoma posebnim. A za većinu ljudi, pažnja koju dobijaju je veoma seksi stvar.

Takođe, oni sve rade bolje od drugih. Problem u vezi sa Lavom je mala stvar poznata kao ''visok nivo održavanja''. Nadamo se da je vaš partner Lav šarmantan i ljubazan, a ne despotski nastrojen tip. Lavovi imaju najlepši osmeh, i za mnoge je to dovoljno da ih privuče ka sebi.

Ukoliko želite da pridobijtete Lava, laskajte im i poklanjajte im pažnju. Oni padaju na ljude koji su upečatljivi i vole da nose mnogo nakita.

Rak

Foto: Pixabay.com

Većina Rakova ima veoma istančan smisao za humor. Privući će vas njihov mesečev oblik lica. Rakovi su veoma romatnični i pamtiće dan kad ste se upoznali, dan kad ste se smuvali, dan kad ste pojeli prvi topli sendvič zajedno i tako u nedogled. Njihova ne tako dobra strana su česte promene raspoloženja. Ali, ukoliko možete to da istrpite, očekuju vas odani kuvar i sluga tokom čitavog vašeg života.

Rakovi su uvek željni seksa, žestokog seksa. Ukoliko želite da se svidite jednom raku pokažite mu dobrotvora u sebi. Ponašajte se bespomoćno i osetljivo i svidećete im se.

#Horoskop

#Ljubav

#Seks

'