AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile

OVAN

Foto: Pixabay.com

Osećaj za humor je jedno, ali ponekad može imati sasvim suprotan efekat, posebno pod današnjim astralnim poravnanjem. Neki ljudi su preosetljivi i ne shvataju vašu šalu, kao i jedna posebna osoba koja to može upotrebiti protiv vas. Danas držite jezik za zubima.

BIK

Foto: Pixabay.com

Danas biste mogli sasvim pogrešno razumeti neki znak vama upućen. Mogli biste misliti da je to neka vrsta kritike, ali niste u pravu. Vaš partner ili bivši partner ne shvata koliko ste osetljivi i pretpostavlja da bi to vama moglo biti smešno. Ako želite da ta veza uspe ili ide dalje moraćete mu-joj objasniti kako stvari kod vas funkcionišu i šta mislite da je prikladno.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Ukoliko danas idete na prvi sastanak nemojte dozvoliti da vas neka primedba od strane partnera obeshrabri. Vrlo je moguće pod uticajem današnje astralne energije da ta osoba neće biti svesna šta je rekla, zbog nervoze ili nečeg sličnog. Dajte mu-joj drugu šansu. Nemojte praviti drastične korake, niti donositi takve odluke danas.

RAK

Foto: Pixabay.com

Današnja planetarna energija biće sasvim dovoljna da izazove neslaganje između vas i partnera, ukoliko ne pazite šta govorite. Ukoliko radite zajedno na nekom projektu moguće je da ste oboje pod stresom. Dajte sve od sebe da budete opušteni i pripremite se da vidite vedriju stranu svega.

LAV

Foto: Pixabay.com

Danas nećete daleko dogurati ukoliko vam ponestane vaš osećaj za humor. Ukoliko možete da vidite vedriju stranu i nasmejete se, čak i ako vam nešto nije pravo, imaćete priliku da dan provedete u zagrljaju ljubavi. Nemojte dozvoliti da neki minoran incident utiče na vas. Život je previše kratak da biste se nervirali zbog gluposti.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Današnja astralna energija mogla bi da ohrabri jedan razgovor između vas i partnera, veoma komičan ali opet sa jasnom poentom. Verovatno vam je jasno do sada da morate pričati oko nekih praktičnih , svakodnevnih stvari ali koje vas muče već duže vreme. Iskren i nežan razgovor može puno pomoći. Imajte na umu da je jako bitno kako se nešto kaže!

VAGA

Foto: Pixabay.com

Nemojte ni pomišljati da danas izgovarate neke od svojih šala, koje vam tako lako padaju na pamet. Trenutna astralna energija indicira da biste time mogli samo udaljiti tu osobu od vas. Kako je veza u tako delikatnom stadijumu, mudro bi bilo da danas držite jezik za zubima. Radije se smejte zajedno, nego da smejete njemu ili njoj.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Današnja planetarna energija sugeriše vam da date sve od sebe i održite balans između ozibljnosti i šale. Ukoliko idete na sastanak, vrlo je moguće da partner ne shvati vaš smisao za humor. Nemojte biti ni previše ozbiljni, kako umete. Najmudrije bi bilo da uživate u lepim trenucima uz opušten i neobavezan razgovor.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Vašem ljubavnom životu nikako ne treba sarkazam, posebno ne danas. Danas je veoma tanka linija između zdravog humora i sarkazma, i moraćete povesti računa kako i šta govorite. Ukoliko se osetite povređenim na bilo koji način, onda je najbolje da to otvoreno i direktno kažete. Nemojte stvarati dodatne probleme.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Današnja planetarna energija pomoćiće vam da rešite nešto što vas muči već duže vreme, a vezano je za vaš ljubavni život. Ukoliko imate partnera, izađite na večeru i povedite lagan i otvoren razgovor. Nemojte nikako da izađete danas svako za sebe, jer to samo može pogoršati stvari.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Danas biste mogli reagovati neuobičajeno na određeni događaj koji se tiče vašeg ljubavnog života. Najverovatnije, sa ovakvom astalnom energijom, da ćete imati daleko ozbiljniji pristup i biti kritički nastrojeni. Dajte sve od sebe da danas ne pridajete toliko značaja tom događaju i izaberite da se smejete. Pojednostavite sebi život.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Pod uticajem današnje astralne energije mogli biste imati dva oprečna mišljenja o osobi koja vam se sviđa, jednostavno jer je čudno reagovao-reagovala. U jednu ruku biće vam zabavno, ali u drugu će vam biti veoma iritantno. Odlučićete jedino ako vam je stalo do te osobe.

#Horoskop

#Zvezde

#zodijak

'