AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Počinje da se realizuje nešto što je vezano za poboljšanje vašeg poslovnog ili finansijskog statusa. Budite strpljivi i pohvatajte sve konce. Sve više mislite o osobi koju ste nedavno upoznali. Tu vam je nešto nejasno. Ali je upravo to ono što vam za sada održava pažnju.

Foto: Pixabay.com

BIK

Imate odličnu komunikaciju sa saradnicima. Neko će vam se poveriti i dobićete neke vama bitne informacije kada izvesne kockice dolaze na svoje mesto. Zauzeti brinu za nekoga iz kruga porodice ili sa parterom zajedničkim snagama rešavate nešto. Slobodni su zamišljeni i možda ne primete nečije interesovanje.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Nemate razloga da sumnjate u ono što ste sebi postavili kao cilj. Izvesne okolnosti vam se čine nesigurnim ali to ne znači da trebate odmah da reagujete. Privlačite poglede interesantnih i na neki način originalnih osoba. Može vam se neko udvarati preko društvenih mreža ili poruka.

Foto: Pixabay.com

RAK

Ovo je dan u kome prvenstveno treba da mislite o sebi. Pustite da vas vode unutrašnji osećaji. Imate potrebu za nečijom blizinom. Prijatne vesti su vezane i za nekoga iz kruga porodice. Sasvim sigurno ćete menjati raspoloženje i planove tokom dana. Obnovićete neki kontakt.

Foto: Pixabay.com

LAV

Naslućujete da su izvesne povoljna dešavanja pred vama. Za sada još uvek ne dobijate konkretnu potvrdu ali će se nešto naglasiti. Emotivni deo vam postaje sve bitniji tako da tu možete da očekujete izvesna prijatna iznenađenja tokom večeri.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Zamišljeni sta jer ne znate šta možete da očekujete od saradnika u narednom periodu. Savet je naravno da promenite pristup i taktiku. Emotivni deo se pokreće. Upoznajete nekoga ko je obrazovan i kosmopolita. Izlazite i budite u nekom pokretu, naročito tokom večeri.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Možete da računate na podršku drugih tokom čitavog dana. Povoljan je dan kako za početke tako i da privedete kraju nešto na čemu radite već izvesno vreme. Suzbite impulsivnost u odnosima sa članovima porodice. Bez potrebe brinete za nekoga. Slobodni mogu da flertuju sa nekim iz poslovnog okruženja.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Pratiće vas srećne okolnosti u stvarima koje počinjete danas. Mnoge teško odvajaju poslovno od privatnog, ali protiv toga ćete teško danas. U emotivnom delu će vas verovatno neko iznenaditi tokom popodneva. Prija vam blizina vazdušnih znakova. Zauzeti se od danas smiruju.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Vaš pogled će govoriti više od onoga što možete da izgovorite. To je jednim delom razlog zbog koga najbolje funkcionišete sami. Strastveni deo je danas u prvom planu kojeg god da ste statusa. Tako da ćete privlačiti poglede gde god se nađete.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Niste zadovoljni poslovnim delom ali ide bolji period za vas. Nađite se u aktivnostima koje vas puštaju. Ipak, drugima ćete davati dobre savete. Posvećene ste partneru i imate odlično slaganje sa voljenom osobom. Razumete se bez puno priče. Ako ste slobodni, nije momenat za početak nove veze.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Promene koje se naglašavaju su povoljne za vas. Angažovani ste u poslu i sticanju novca ali poslovni rezultati nisu na očekivanom nivou danas. Emotivna situacija stabilna kod zauzetih. Slobodni će uživati u očijukanju. Povoljno vam je vreme za planiranje putovanja.

Foto: Pixabay.com

RIBE

U poslu ste autoritativni i to će imati efekta. Neko vas podržava u naumljenim projektima. Samo budite strplivi i ne brzajte. Danas ste posvećene porodici. Imate tendenciju da budete suviše zahtevne prema ljudima do kojih vam je stalo. Moguće vam je razočaranje u emotivnom delu.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Horoskop

#Zvezde

#zodijak

'