AKTUELNO

Ukoliko tražite dobar seks onda su vam ovi znaci idealni, ali ako želite vezu astrolozi kažu da bi trebalo da ih se klonite.

Ovan

Kao vatreni znak, Ovan je zaista strastven u krevetu, a seks sa njim se dugo pamti. Naravno, kao najbolji. Ipak, nakon savršenog seksa, u kome ćete sigurno uživati svim čulima, ovaj znak često zna da priredi neprijatne situacije. Na primer, da vas ne nazove, zaboravi na dogovor ili, u najgorem slučaju, počne da kontrira. Imajte u vidu da Ovan smatra da je uvek u pravu, a zbog egoistične crte ličnosti, poznat je i kao hvalisavac. Na vama je da procenite da l možete to istrpeti, zarad dobrog seksa.

Pročitajte još: Uputstvo za vrhunski halal seks izazvalo BURNE REAKCIJE

Blizanci

Budite sigurni da će vam Blizanac priuštiti pravu zabavu u krevetu, ali izvan spavaće sobe stvari stoje drugačije. Pripadnici ovog znaka često imaju potrebu da menjaju svog partnera, jer smatraju da na taj način mogu da vas "poprave" i učine "boljom osobom". Ako vam stalno traže manu i gledaju da vas promene, postaće vam naporni, a u nekim slučajevima i bezobrazni.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Dobro je poznato da su Škorpije fantastični ljubavnici, ali i veoma sebični. Oni se uglavnom trude zbog sebe, često zanemarujući svog partnera. Kako bi postigli potpuno zadovoljstvo, isprobavaće sve što im godi i ništa ih u tome ne može zaustavi. Upravo zbog toga njihov partner se može osećati zapostavljeno i inferiorno u vezi.

#Horoskop

#Seks

'