AKTUELNO

Dnevni horoskop za 2, maj.

OVAN

Preuzimate inicijativu u stvarima koje su vam bitne. Partnerski odnosi su i dalje u prvom planu. Neke olakšice su na vidiku, možda upravo preko partnerskog odnosa. Konsultujte se sa nekim ako želite da pokrenete nov posao. U emotivnom delu vam takođe sledi prijatno iznenađenje.

Foto: Pixabay.com

BIK

Vaše ideje privlače pažnju drugih. Imate uspeha kroz saradnju sa mladim i ambicioznim ljudima. Saslušajte eventualne savete prijatelja. Vreme je da napravite sledeći korak u svojoj karijeri. Ako ste bez posla, danas vam stižu ohrabrujuće vesti. Jedino vam neće prijati društvo ljudi koji stalno kukaju.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Shvatate da je potrebno da preuzmete kontrolu nad stvarima koje su vam bitne. Danas ćete uvideti gde i kako ste sebe ranije sabotirali. Neki današnji konkretni potezi imaju pozitivne efekte na jednom vama bitnom planu. Prijaju vam promene i nova poznanstva. Pokrenuće vas jedan flert.

Foto: Pixabay.com

RAK

Razmišljate o novim počecima i promenama koje neminovno slede. Obuzima vas osećaj panike jer mnogo toga ne zavisi od vas. Ipak, možete da računate na izvesne srećne okolnosti. Ostanite pozitivno nastrojeni prema stvarima koje su pred vama. Prijatno će vas iznenaditi jedna komunikativna osoba.

Foto: Pixabay.com

LAV

Bavite se nekim uobičajenim stvarima. Kao da stvari radite po automatizmu. Tokom popodnevnih sati će vas ipak neko prijatno iznenaditi. Završite neke zaosale obaveze jer ne biste trebali dalje da odlažete, naročito ako su u vezi sa privatnim poslom ili rođakom. U večernjim satima se opustite u poznatom društvu.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Nešto što ste doduše očekivali se napokon menja i ide vam u prilog. Moćićete da se opustite i uživate u ovom danu. Jedino izbegavajte rasprave sa ukućanima jer će vas nepotrebno iscrpeti. U večernjim satima ste promenljivog raspoloženja. Jednostavno vam treba pažnja, a vi imate u glavi konkretnu osobu od koje bi vam prijala.

Foto: Pixabay.com

VAGA

U dobrom ste danu da napravite promene koje priželjkujete. Jedino ako planirate da se selite ili kupujete nekretninu, danas vam nije vreme za to. Povedite računa u komunikaciji sa osobama na položaju. Emotivni deo je dobar bilo kog da ste statusa. Moćičete da se opustite i uživate u pažnji suprotnog pola.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Imate potrebu da vi budete ti koji će ukazati na neku nepravdu. Prag tolerancije vam se pomera i nećete se smiriti dok ne izgurate ono što ste naumili. Vreme je da neke ljude sklonite iz svog okruženja i to nije loše. Podršku dobijate od nekoga iz kruga porodice ili osobe na položaju.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Već izvesno vreme vas prati osećaj da ne možete mnogo da menjate okolnosti u kojima se nalazite. Potrebna vam je nečija podrška da biste promenili pristup i ubrzali nešto što vam je bitno. Nalazite se na mestima koja su vam prijatna, a tamo upoznajete osobu karakterističnog pogleda.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Gde god da se nađete nailazite na pohvale. Prija vam pažnja drugih. Vaša kreativnost je na zavidnom nivou. Iskoristite ono što vam drugi nude, bilo poslovno ili privatno. Razmišljate o nekom putu ili osobi koja nije blizu vas. Izađite i družite se - nove informacije dolaze do vas. Možda i osoba iz prošlosti.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Danas povedite računa o finansijama. Možete da naplatite neke dugove, ali i brzo da potrošite. Vaš povoljan period tek dolazi, pa sve ono što vas trenutno opterećuje je prolaznog karaktera. Možete da upoznate nekoga na radnom mestu. Intuitivno znate da još niste spremni za novu vezu.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Promenljivog ste raspoloženja ali nećete dozvoliti da vas to ograniči u bilo kom smislu. Intuicija vam je nepogrešiva danas. Proširićete neke već postojeće planove. Možete imati materijalnu korist od osoba iz drugih mesta. U večernjim satima će vas zainteresovati osoba vatrenog karaktera.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Astrologija

#Horoskop

#Znakovi

#Zvezde

'