Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

lifestyle

DNEVNI HOROSKOP: Ovom znaku želja za AVANTUROM može da upropasti vezu


Saznajte šta su vam zvezde pripremile.


OVAN

Danas bi bilo poželjno da se ne poveravate ljudima iz vaše okoline, pa čak ni vašim najbližim prijateljima. Neke stvari će najverovatnije biti pogrešno protumačene. Ne tražite krivca u njima - u pitanju je nepovoljan položaj planeta. Jednostavno sačekajte povoljniji trenutak da kažete šta vam je na duši. Danas ćete vi i vaš partner postati rivali u nekoj oblasti koja vas oboje interesuje.

Autor: Pixabay.com

BIK

Ne nasedajte na priče o uspehu preko noći, a pogotovo ako se od vas traži da uložite teško stečeni novac u neke sumnjive projekte. Nesporazumi u komunikaciji, potreba da se laži iznesu na videlo su samo deo onoga sa čime se danas srećete. Okrenite se dragim ljudima koji od vas ne očekuju materijalnu korist. Obavezno se konsultujte i pitajte za tuđe mišljenje. Sa partnerom podelite to kako se zaista osećate, umesto što se pravite da problem ne postoji.

Autor: Pixabay.com

BLIZANCI

Neke stvari i obaveze koje ste danas naumili da privedete kraju ispašće mnogo komplikovanije nego što vam se isprva činilo. Savet za vas: ne forsirajte ništa što od samog starta ne deluje obećavajuće. Sa druge strane, privatne stvari zahtevaju vašu punu pažnju, pogotovo neke koje se tiču užeg kruga porodice. Budite na pravom mestu u pravo vreme. Vaš partner mora da zna šta želite.

Autor: Pixabay.com

RAK

Danas obratite pažnju na jedan unutrašnji glas, a preporuka je i da sledite vlastitu intuiciju. Ne preporučuje vam se učestvovanje ni u kakvim poslovnim poduhvatima. Ukoliko vam je u planu da za danas privedete kraju neke ispite, finalnu proveru znanja ili slično, nastojte da to odložite za neku skoriju budućnost. Obaveze te vrste danas mogu da sačekaju. Trenutni položaj planeta vas ohrabruje da hodate čvrsto, gledate ispred sebe i ne skrećete sa puta kojim ste krenuli.

Autor: Pixabay.com

LAV

Ukoliko ste ovoga jutra ustali neraspoloženi, osetili želju da se automatski vratite u postelju - učinite tako. Međutim, ako postoje obaveze koje su za vas neodložne, znate šta vam je činiti. Svako suvišno angažovanje ostavite za neko drugo vreme. Razgovori i pregovori neće ići u željenom pravcu, a sve su šanse da se osetite prilično iznevereno i isfrustrirano. Zvezde su postavljene tako da vas podstiču da uvedete promene u emotivni odnos.

Autor: Pixabay.com

DEVICA

Obratite pažnju na male signale koji vam danas sugerišu da se stvari ne odvijaju u željenom pravcu. Neka situacija na poslu bi mogla da aktivira davno potisnute negativne emocije - naročito agresiju prema drugima. Iskrenost u razgovoru je vaš glavni adut. Ne pristajte na nikakve kompromise. Trenutni položaj planeta će u vaš ljubavni život doneti avanturu. Ako ste u vezi, vodite računa da je ne upropastite zbog želje da se zabavite.

Autor: Pixabay.com

VAGA

Pojedine informacije danas proverite i nekoliko puta. Ne verujte baš svemu što vam se servira. Naravno, ako su u pitanju male stvari, sitnice, nema razloga da budete paranoični. Ali sve što se tiče profesionalne strane vašeg života ili nekih dubljih tema, uzmite sa rezervom. Izbegavajte sukobe. Danas vam planete poručuju da ako želite da pokažete koliko vam je stalo, morate sa partnerom razgovarati o tome.

Autor: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Čuvajte se nepromišljenih poteza kada su u pitanju finansije. Pazite na šta trošite novac. Takođe, danas nikome ne pozajmljujte ništa od vrednosti. Ovaj dan je pogodan za sređivanje nekih starih računa. Potrudite se da privedete kraju što je moguće više obaveza i stvari koje ste vešto izbegavali. Trenutni položaj zvezda će doneti neku vrstu nadmetanja između vas i vašeg partnera. Ovo može biti romantično ukoliko ne dobije prevelike razmere.

Autor: Pixabay.com

STRELAC

Niste raspoloženi za druženje, pa čak ni za socijalizaciju sa vama bliskim ljudima. To ne znači da po ceo dan morate biti lišeni zabave. Pronađite nešto što će vas okupirati, a što ne uključuje prisustvo drugih ljudi. Zanimljiv roman, spremanje stana, slikanje, pisanje- sve su ovo stvari koje bi mogle da vas danas zabave. Položaj zvezda će doneti neku vrstu nadmetanja između vas i vašeg partnera. Ovo može biti romantično.

Autor: Pixabay.com

JARAC

Na privatnom planu je sve u najboljem redu. Neki konflikti iz neposredne prošlosti su najzad razrešeni, a vaša savest mirna. Pa ipak, stičete utisak da neko nije naiskreniji u sopstvenim namerama prema vama. Ne poveravajte se drugima, naročito ne u vezi vaših ličnih problema. Neko bi mogao da zloupotrebi vašu iskrenost. Zvezde vam danas poručuju da treba da budete hrabri i razgovarate otvoreno sa tom osobom o svojim osećanjima.

Autor: Pixabay.com

VODOLIJA

Čudno je kako neke stvari iz prošlosti još uvek utiču na vaše trenutno raspoloženje. Pomirite se sa činjenicom - vi više nemate kontrolu, niti uticaja ne izvesne ljude. Umesto da se pitate zašto je to tako, poradite na vlastitom ponašanju. Za početak, proniknite u sopstvene greške. Pred vama je još mnogo rada na ličnom razvoju. Danas ćete biti sposobni da iskažete svojoj drugoj polovini koliko je volite. Ako se usuđujete, naravno!

Autor: Pixabay.com

RIBE

Jedna situacija u vezi sa vašim profesionalnim životom će vam danas oduzeti mnogo energije. Saradnici ili nadređeni na neki način manipulišu sa vama i koriste informacije za ličnu korist. Po svaku cenu izbegavajte konflikte. Najbolje bi bilo da se na vreme povučete iz bilo kakvih "mutnih radnji". Najbolji izgovor su nedovršene obaveze.  Mala svađa će prouzrokovati burnu reakciju i nakon rasprave shvatićete koliko volite jedno drugo.

Autor: Pixabay.com

Komentari • 0


povezane vesti