AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Imate više sreće nego pameti i u ovim danima. Šta god osmislili – nekako se namesti i ide. Ne prihvatajte savete drugih. Privlačite poglede osoba koje su nekako egzotične, po izgledu ili karakteru. Zauzeti žele da se sele i maštaju.

Foto: Pixabay.com

BIK

Kreće period u kome imate originalne ideje za koje vam treba podrška prijatelja. Počnite da pripremate teren. Mnogi će se danas dvoumiti. Samo ne dozvolite da to drugi primete. Mada ste obično dobar glumac.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Odličan vam je dan za bilo koju vrstu partnerstava i konkretizaciju ranije postignutih dogovora. I u emotivnom delu ste nekako dominantni. Ako znate šta i koga želite – ovo je sjajan dan za vas.

Foto: Pixabay.com

RAK

Naklonjeni su vam saradnici koji su po statusu ispod vašeg. Iskoristite kontakte za projekte na kojima trenutno radite. Intenzivira se komunikacija sa osobom koja nije u vašoj blizini. Danas verovatno sledi prijatno iznenađenje.

Foto: Pixabay.com

LAV

Sklopom čudnih okolnosti, danas se vaše mišljenje uvažava više nego obično. Iskoristite tu autoritativnu energiju. Emotivni deo postaje interesantan a kod zauzetih može da se iskomplikuje. Nesvesno flertujete sa svima.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Komunikacija sa šefovima vam sada nije najbolje pa ako možete, iskulirajte sve. Vaša kreativnost je u usponu. U fazi ste emotivnog zanosa i ne baš skroz realni. Zauzetima partner može nešto da zameri. Slobodni upoznaju nekoga ko putuje.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Želite da proširite poslovanje u nekom konkretnom pravcu. Danas vodite dobre pregovore koji vam to mogu omogućiti. Ne želite ništa da menjate u emotivnom delu. Čak će vam prijati da se malo izolujete i posvetite sebi.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Više niste potpuni sigurni šta želite, ali znate šta ne želite. Otvaraju vam se neka vrata koja vas vode u dobrom pravcu. U emotivnom delu ste zamišljeni. Kao da vam je danas suviše bitno mišljenje drugih. Slobodni mogu da upoznaju nekoga na putu.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Pustili ste mašti na volju. Naročito je povoljan dan onima koji se bave umetnošću ili su na visokim pozicijama. Suprotnom polu delujete misterozno i seksipilno. Možda nećete najbolje razumeti startovanja koja su zavijena.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Napokon jedan od dana u kome možete da se opustite. Drugi nekako rade za vas. Odličan je dan da tražite podršku osobe na položaju. Može vas privući svetlija osoba. Komunikacija ide spontano i diže vaše raspoloženje. Zauzeti planiraju put.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Završavajte što više možete danas. Vašoj sanjalačkoj fazi dolazi kraj i od sutra kreće velika gužva. Možete iskontaktirati sa nekim iz prošlosti. Iznenadiće vas energetska promena te osobe. Samo se opustite i pratite situaciju.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Suviše mislite o novcu i pokušavate dugoročno da planirate. Trenutno su vam naklonjeniji kratkoročni planovi. Još uvek ste u izraženo seksualnoj fazi. Jednostavno zračite. Niste sigurni šta biste a to trenutno nije ni bitno.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Astrologija

#Horoskop

#Znakovi

#Zvezde

'