AKTUELNO

Neke osobe se lako predaju strasti, dok su druge na distanci sve dok se ne uvere da mogu da veruju osobi kojoj se sviđaju.

Zodijak otkriva koja tri znaka se ne daju tako lako.

BikBikovi vole kada im pokažete veliku zainteresovanost i kada ne dozvoljavate da im bude dosadno. Uvek mora da postoji neka akcija, bilo da je u pitanju izlazak u šetnju, na večeru ili u bioskop. Stabilni su, pa se neće nervirati ako ne budete ispunjavali njihove kriterijume. Jednostavno će se pozdraviti sa vama, objasniti stuaciju i otići od vas. Takođe su im najbitniji mir i staloženost. Ako niste takvi - nemojte ih uzimati u obzir.

Devica Device su osobe koje su zahtevne i koje gledaju sve do detalja. VOle da uvek uz sebe imaju oslonac i osobu koja je i fizički i mentalno jača od njih. Morate biti zanimljivi, svestrani i spremni na svakakve promene i akcije da biste joj se svideli. Takođe vam je potrebno i veliko strpljenje, jer nisu baš lake kao osobe.

Jarac Za Jarčeve se kaže da su tvrdoglavi i da ne odustaju od svojih uverenja i mišljenja i to je potpuno tačno. Kako su to osobe koje ne vole odmah da pokazuju emocije, moraćete biti strpljivi, ali i biti spremni na dokazivanje. Koliko god da vam je vremena potrebno - osoba rođena pod ovim znakom će vas sačekati, što je jedna od velikih vrlina ovog znaka. Vole da se odnosi grade polako i gradativno, bez prevelike žurbe, jer moraju biti dosta sigurni u vas da bi vam otkrili svoju nežniju i krhku stranu. Vernost im je na prvom mestu.

#Horoskop

#Znakovi

'