AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Mnogo toga se još uvek naglašava kao potencijalna promena. Ništa ne odbijajte od ponuda koje dolaze do vas, bar ne za sada. Slobodni su promenljivog raspoloženja. Neko vam se svidi, pa pronađete inspiraciju u nekoj drugoj osobi. Niste spremni da se vežete.

Foto: Pixabay.com

BIK

Ako ste u nedoumici - tražite savet prijatelja ili mlađe osobe u koju imate poverenja. Danas imate tendenciju da više radite za druge. Budite otvoreni za novine bilo kog da ste statusa. Potencijalni partner koji se pojavljuje predstavlja prijatno iznenađenje.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Odličan vam je dan za partnerstva ili ozvaničenja bilo koje vrste. Nadmoćni ste u odnosu na neke neprijatelje iz okruženja kojih svakako ima. Do nekih novih poznanstava dolazi spontano. Možda preko prijatelja ili interneta. Zauzeti uživaju u pažnji voljene osobe.

Foto: Pixabay.com

RAK

Nešto vama bitno se danas pokreće. Popravlja vam se komunikacija sa šefom ili vi donosite odlične odluke kao šef na poslu. Slobodni mogu da računaju na veliko interesovanje suprotnog pola. Može vas se setiti i neko iz prošlosti. U svakom slučaju je gužva.

Foto: Pixabay.com

LAV

Ako radite posao u kome nemate neke stege - očekuje vas odličan dan. Nešto je teži za one koje rade u nekom kolektivu i treba da se prilagode okolnostima. Slobodni razmišljaju o partneru iz prošlosti. Simbolički će se pojaviti osoba sličnog karaktera ili izgleda tokom popodneva.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Projekat koji ste zaboravili ili nekako ostavili po strani će imati priliku da se pokrene. Imate izvesnih srećnih okolnosti u vezi sa saradnicima. Kog god da ste statusa, jednostavno počinjete da se opuštate i uživate. Slobodni uživaju u interesantnim flertovima.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Neko vam još uvek ne dopušta da se opustite ali imate realnog razloga za optimizam. Još ste samo u fazi planiranja a vi ne volite monotoniju. U emotivnom delu imate osećaj da ste u začaranom krugu i dalje. Ipak suprotna strana počinje da se trudi i obraća pažnju na neke stvari.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Nešto bitno završavate i napokon možete da se opustite. Planirajte neke privatne aktivnosti. Poslovi vam jednostavno idu od ruke. Slobodni mogu da sretnu nekoga na putu do posla ili u obavljanju nekih svakodnevnih obaveza. Zauzeti provode interesatno veče zajedno.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Iskoristite povoljne okolnosti u vezi sa inostranstvom. Manje pričajte o nekim svojim daljim planovima i pronađite saradnike. Vi volite da držite stvari pod kontrolom i nedostatak tog osećaja vas ustvati ubacuje u to raspoloženje. Ne brinite, neće ni to doveka trajati.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Imate tendenciju da perozbiljno shvatate izvesne obaveze i težnju da dugoročno planirate. Nešto se pokreće sa mrtve tačke. Slučajni susreti su vam mogući tokom čitavog dana. Nesvakidašnja osoba koja vam prilazi će održati vašu pažnju i skrenuti vam misli.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Imate razloga za optimizam. Pokreću vas nove aktivnosti i interesantni razgovori sa saradnicima. Svakako izazivate pažnju šta god radili. Optimizam je prisutan i u ovom delu. Slobodni maštaju a zauzeti pokreću voljenu osobu. Možete provocirati čudne komentare suprotnog pola.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Već izvesno vreme želite neke promene u vezi poslovnog dela. Danas će se nešto naglasiti ali i dalje izostaje neka konkretna realizacija. Izvlačite određene zaključke i spremni ste da krenete dalje. Zauzeti mogu da reše nešto sa partnerom. Neki teret pada i vi ste rasterećeniji.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Astrologija

#Horoskop

#Zvezde

'