AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Foto: Printscreen Youtube

Lagano krenite sa poslovima koje rutinski radite. Nije vam dan za specijalne novine. Nešto staro se rešava i mami vam osmeh na lice. Privlačite pažnju suprotnog pola. Vas opet provocira neko iz prošlosti. Zauzeti Ovnovi žele svoj dom i sigurnost.

BIK

Foto: Printscreen Youtube

Danas imate određeni jačinu u komunikaciji sa saradnicima. Iskoristite to da nešto preokrenete u svoju korist. Interesantne novine su na pomolu. Kod mnogih i "zabranjeno voće". Raspoloženi ste da se opustite i upustite u novu avanturu.

BLIZANCI

Foto: Printscreen Youtube

Odličan vam je dan za kontakt sa strancima i ljudima iz drugih mesta. Vi na kraju ipak samo želite da se opustite i pobegnete od posla. Neko će vas zainteresovati svojom pričom. Neće vam smetati ni godine ni fizički izgled. Zauzeti će praviti interesantne finansijske konstrukcije.

RAK

Foto: Printscreen Youtube

Dobro motivišete druge. Iskoristite tu pokretačku energiju za stvari koje su vam bitne. Sjajni ste i u partnerskim odnosima. Flertovaćete svesno ili nesvesno. Želite da stavite tačku na nešto. Mnogima će to poći za rukom. Zauzeti žele na put.

LAV

Foto: Printscreen

Sve vam ide od ruke. Samo se opustite i prepustite. Interesantne informacije vam otvaraju neka vrata. Ne bavite se konkurencijom. Privućiće vas neko ko deluje tajanstveno ili mistično. Ako se nađete u drugom gradu, nova ljubav vam je sasvim izvesna.

DEVICA

Foto: Printscreen Youtube

Prijaju vam priče o potencijalnim promenama. Za sada se dosta toga naglašava ali ćete sačekati na realizaciju. Interesantni susreti su vam vezani za druženje sa prijateljima. Sasvim spontano trebate sa nekim da se zbližite.

VAGA

Foto: Printscreen Youtube

Možete da zasijate u stvari koja vas interesuje a danas je na dnevnom redu. Vaše ambicije rastu. Prilagodite se novonastalim okolnostima. Tokom današnjeg dana možete da naletite na nekoga ko bi bio dovoljno šarmantan i dominantan da možete da se opustite.

ŠKORPIJA

Foto: Printscreen Youtube

Dan će vam biti pun iznenađenja i promene planova. Zato se opustite i što manje planirajte. Neko će vas prijatno iznenaditi. Potreba za romantikom je naglašena kod većine. Izazvaćete nekoga. Zauzeti maštaju o proširenju porodice ili preseljenju.

STRELAC

Foto: Printscreen Youtube

Prihvatate nove izazove. Pazite koliko će vaš privatan život da trpi. A vama već fali više opuštanja. Interesantne novine su na pomolu u slučaju da se pokrenete i izađete. Privućiće vas osoba vatrenog temperamenta iizgleda.

JARAC

Foto: Printscreen Youtube

Očekuju vas olakšavajuće okolnosti u onome što danas završavate. Tražite pomoć i dobićete je. Mada i vaša tvrdoglavost radi. Možete da osvojite nekoga ko vam u prvi mah deluje kao da je van vaše lige. Uz samo malo takta dabijate ono što želite.

VODOLIJA

Foto: Printscreen Youtube

Kockaćete se u nečemu danas. Većini su velike šanse da dobiju ono što hoće. Konkurencija vas motiviše. Verovatno imate nekoga u glavi. Maštate a vođeni ste dobrim utiskom. Zauzeti su posvećeniji voljenoj osobi.

RIBE

Foto: Printscreen Youtube

Napredujete u poslovnoj hijerarhiji. Nešto se menja u vašu korist. Bez obzira što se osećate iscrpljeno, pažljivo ispratite današnja dešavanja. Ako ste slobodni, želite da obnovite neki kontakt iz prošlosti. Zauzete žele više vremena sa voljenom osobom.

Foto: Promo

#Dnevni

#Horoskop

'