separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

DNEVNI HOROSKOP: Škorpije, povestite se više sebi! Zvezde su uz vas!


Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.


OVAN

Uživaćete u današnjem danu zahvaljujući odličnom planetarnom poravnanju. Ono će posebno ohrabriti svaku vrstu druženja, to je upravo današnji dan idealan da organizujete druženje koje želite već duže vreme. Možda nećete osetiti snažan udar ljubavnih strela, ali svakako ćete upoznati lepotu konverzacije sa osobom koja vam se dopada i shvatiti da želite nešto više od toga. Samo napred. 

Autor: Printscreen Youtube

BIK

Danas ćete, zahvaljujući odličnoj planetarnoj energiji, imati priliku da testirate svoju teoriju vezanu za osobu koja vam se dopada. Tek onda dozvolite sebi da zaključite da li želite da saznate o toj osobi daleko više ili ostanete na tome što znate i krenete dalje. Ključ donošenja ispravne odluke je u vašoj snazi komunikacije i sposobnosti da izvučete iz drugog upravo ono što vas interesuje. 

Autor: Printscreen Youtube

BLIZANCI

Pred vama je period kada ćete biti u prilici da proširite svoj krug prijatelja i upoznate nove i interesantne ljude. Jedan poseban sastanak će vas duboko impresionirati, što zbog širine i dubine mišljenja i obrazovanja, to zbog drugih atraktivnih atributa. Inteligentan razgovor je odličan način na uspostavite izvestan napredak u odnosu. 

Autor: Printscreen Youtube

RAK

Današnja planetarna energija pomoćiće vam da izgradite most između vas i jedne posebne, vama bitne, osobe. Možda nemate dosta prilika da budete zajedno i verovatno se divite jedno drugom sa izvesne distance. Bilo kako bilo, Kupidonova strela će vam pomoći a vi se svakako nećete žaliti. Šta više, odlepršaćete na sedmo nebo. 

Autor: Printscreen Youtube

LAV

Ponekad je moguće da vam se osoba svidi na prvi pogled i da shvatite kako ste baš jedno za drugo. Ukoliko posetite neku zabavu večeras, to bi moglo da vam se dogodi. Jedna osoba će se izdvojiti iz gomile. Verujte svom instinktu i vidite gde će vas on odvesti. 

Autor: Printscreen Youtube

DEVICA

Možda vam današnja planetarna energija ne bude od pomoći kada je neka nova veza u pitanju, ali svakako će vam pomoći da malo bolje razumete svoje ranije veze. Konverzacija koju ćete voditi, može imati veoma interesantan završetak. Svakako, očekujte da večeras uživate u svakom pogledu! 

Autor: Printscreen Youtube

VAGA

Ovo nije period snažnih emocija i strasti, ali svakako jeste za dobre razgovore i donošenje određenih odluka u vezi nekog ko vam se sviđa. Trenutna astralna energija ohrabriće vas i dovesti u centar pažnje. Ukoliko ste u vezi, ovo će je osvežiti; ukoliko je tražite, sjajno ćete se provesti. 

Autor: Printscreen Youtube

ŠKORPIJA

Planetarna energija ohrabriće vas danas da se malo više posvetite sebi i proširite polje interesovanja, kako biste privukli osobu koja vam se dopada. To može značiti da ćete razgovarati o različitim temama i da ćete uživati. Ukoliko tražite ljubav, nahranite svoj um i družite se. Neko uživa u vašim razgovorima. 

Autor: Printscreen Youtube

STRELAC

Danas je pred vama puno posla na svim životnim poljima. Planetarni aspekt je veoma povoljan za uspostavljanje sjajne komunikacije sa drugima, kao i uspostavljanje značajnog napretka u jednom posebnom odnosu. Ukoliko ste u vezi, to će proširiti vaš krug zajedničkih prijatelja. Ukoliko tražite ljubav, iskoristite ovaj aspekt jer će vam drugi biti naklonjeniji nego obično. 

Autor: Printscreen Youtube

JARAC

Trenutni planetarna energija značajno će uticati na više intelektualnh dešavanja, a svaki društveni događaj koji budete posetili imaće fokus na vrućim temama. Pripazite se jer to može značiti i malo ogovaranja. Ukoliko tražite ljubav, onda budite pažljivi. Nemojte biti napadni, jer to može odbiti osobu koja vam se sviđa. 

Autor: Printscreen Youtube

VODOLIJA

Ukoliko večeras imate sastanak, budite oprezni jer vam se može desiti da bude previše lepo da bi bilo istinito. Trenutna planetarna energija možda neće izazvati lavinu strasti koju očekujete, ali dajte sebi vremena, budite strpljivi i velike su šanse da se zaljubite do ušiju. Budite nežni i samo lagano. 

Autor: Printscreen Youtube

RIBE

Današnja planetarna energija pružiće vam mogućnost da okusite ono najbolje odmah na samom početku. Ukoliko postoji neko ko vam se sviđa već duže vreme, onda ćete imati priliku da razgovarate sa njim-njom i saznate dosta toga što vas zanima. Zatim možete odlučiti da li ćete se upustiti u nešto više ili ćete tražiti dalje. 

Autor: Printscreen Youtube

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti