separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

DNEVNI HOROSKOP: Device bi danas ljubav mogla da iznenadi i izmami osmeh na licu!


Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.


OVAN 

Nema nikakve poente da se krijete i nadate da će vas izvesna osoba primetiti. Današnja astralna energija sugeriše vam da vas je ta osoba itekako primetila i da misli kako biste odlično funkcionisali zajedno. Zašto vi ne budete osoba koja će prva povući potez? Imajte hrabrosti! Iz ove perspektive, nemate šta da izgubite. 

Autor: Pixabay.com

BIK 

Trenutni planetarni aspekti bacaju posebno svetlo na vaš ljubavni život, čineći ga daleko uzbudljivijim. Velika je verovatnoća da ćete upoznati savršenog ljubavnog kandidata ako se malo uključite u one sfere života, koje vam pomažu da napredujete. Možda da upišete neki kurs kako biste proširili svoje znanje. Šta god da odlučite neka ima veze sa učenjem i vrlo brzo ćete uvideti kako napreduje i vaš ljubavni život. 

Autor: Pixabay.com

BLIZANCI

Pod uticajem današnjeg planetarnog poravnanja mogli biste izvesnu osobu videti u sasvim drugačijem svetlu. To će, najverovatnije, biti jedno veoma pozitivno iskustvo. Moguće je da ćete uvideti kako niste do sada videli koliko je ta osoba divna, nego ste je svrstali među „ostale“. Vaše iskustvo sa njom danas omogućiće vam da uvidite koliko ste srećna osoba što vam se pružila priliku da je bolje upoznate. 

Autor: Pixabay.com

RAK

Danas je moguće da tokom jednog sasvim običnog razgovora vidite svog prijatelja u novom svetlu. Vrlo je moguće da ćete biti u prilici da dublje upoznate jedno drugo. Bilo da se znate dugo vremena ili ne, današnji razgovor će vam pomoći da otkrijete ljubavni potencijal između vas dvoje. Izgleda da vam je bilo suđeno da se baš danas sretnete. 

Autor: Pixabay.com

LAV

Danas biste mogli pod uticajem trenutne planetarne energije da otkrijete nešto što niste znali do sada. Moguće je da ćete uvideti da ste jednako dragi izvesnoj osobi, kao i ona vama. Međutim, oboje skrivate svoja osećanja i to baš nema nekog smisla. Današnje otkriće moglo bi biti kao pozitivan šok, prijatno i lepo – možda i zauvek. 

Autor: Pixabay.com

DEVICA

Danas bi ljubav mogla da vas iznenadi i izmami osmeh na licu. Planetarna energija ohrabruje vas da budete otvorenog uma, kao i da se više krećete u različitim društvima. Kupidonova strela može vas pogoditi baš kada se najmanje nadate. Pre nego što budete svesni šta vas je zadesilo, bićete na sedmom nebu. Zaslužili ste to! 

Autor: Pixabay.com

VAGA

Pod uticajem današnje astralne energije, vrlo je moguće da se jedan sasvim običan razgovor pretvori u ljubavni – ukoliko vi budete dovoljno opušteni i to dozvolite. Na kraju, zar to nije ono što želite? Možda vam je potrebno da budete u određenom stanju duha i tela kako biste se rešili tenzije. Dajte sve od sebe. Nemojte da propustite ovu priliku. 

Autor: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Danas vas očekuje ne tako romantičan dan, posebno sa osobom koju ste nedavno sreli. Moguće je da ćete otkriti kako je to osoba snažne volje i da posmatra svet oko sebe prema sopstvenim visokim merilima. Ukoliko vam je stalo do te osobe, potrudite se da pokažete sopstvenu snagu i posvećenost vašim životnim pravilima, ali i da jasno iznesete poentu. Nemojte da vas pogrešno shvati. 

Autor: Pixabay.com

STRELAC

Ukoliko pokušavate da privučete nečiju pažnju, moraćete biti malo manje suptilniji a više agresivniji. Današnja astralna konfiguracija daće vam neophodan podsticaj da objasnite tačno kako se osećate. Nemojte pokušavati da zabašurite istinu i prikažete sebe manje vrednim – jednom budite iskreni do kraja. Samim tim će i ta osoba biti otvorenija, iskrenija i ohrabrenija. 

Autor: Pixabay.com

JARAC

Današnja astralna energija sugeriše vam da biste osobu svojih snova mogli pronaći na mestima gde se dešavaju sportske aktivnosti ili druga avanturistička dešavanja kao što su kampovanje, planinarenje ili odmor na nekom egzotičnom mestu. Svakako ćete oboje odmah shvatiti kako ste srodne duše i da delite strast prema istoj stvari – životu i ljubavi, a zajedno možete uraditi mnogo toga. Samo napred i krenite u jednu sjajnu pustolovinu. 

Autor: Pixabay.com

VODOLIJA

Trgnite se i uložite malo truda i napora da se oslobodite svakodnevnih ukorenjenih navika. Jednom kada to uradite, bićete prijatno iznenađeni šta sve jedan dan može da vam ponudi. Pod uticajem planetarne energije, mogli biste otići na neki društveni događaj, najverovatnije povezan sa vašom karijerom, koji će vam biti daleko interesantniji kada uvidite da je određena osoba tu samo da bi vam pokazala koliko joj je stalo do vas. Iskoristite položaj planeta i lepo se provedite. 

Autor: Pixabay.com

RIBE

Danas biste pod uticajem astralne energije mogli diskutovati sa nekim, što će vam biti putokaz ka osobi koja vas veoma privlači. Što se više budete držali svojih ideja i produbljivali razgovor, to ćete biti bliži toj osobi. Međutim, danas bi najbolje bilo da ostane na tome, a da romantiku ostavite za uveče - organizujte večeru pod svećama na mesečini. Samo napred, budite mudri. 

Autor: Pixabay.com

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti