AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Nemojte brinuti ako stvari ne budu tekle kao što ste zamislili, jer su vam zvezde pripremile veoma interesantnu atmosferu danas. Ukoliko tražite nekog posebnog, onda je sigurno da ga nećete pronaći na svojim uobičajenim mestima za izlazak. Moraćete se malo potruditi i promeniti mesta, sasvim drugačija od onih na koja obično idete. Nećete biti razočarani!

Foto: Pixabay.com

BIK

Danas ćete biti spremni za iznenađenja. Na izvestan način vaše iskustvo odzvanja vašim trenutnim ljubavnim životom i vrlo je verovatno da ćete veoma uživati u tome danas. Čudno je kako mislite da ste sve sredili u svojoj trenutnoj vezi i onda se pojavi jedna senka prošlosti i vi se pretvorite u nekog drugog. Razmislite šta želite.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Danas ćete biti dosta praktični u svim aspektima svog života. Kada je ljubav u pitanju, moguće je da ćete uvideti kako partner i vi morate da razgovarate o nečemu što vas muči. Udružite snage danas, kako biste uspeli da dođete do željenog cilja. Ako vam je zaista bitno da to uradite danas, moraćete se malo potruditi, jer će se trud isplatiti.

Foto: Pixabay.com

RAK

Danas biste pod uticajem planetarne energije mogli imati manje fantazija i besciljnih razgovora, a više praktičnog planiranja zajedničke budućnosti. Ukoliko danas osetite da vam veza stoji na klimavim nogama, možda je vreme da preispitate svoje potrebe. Ukoliko vam je potrebno više sigurnosti i stabilnosti, vreme je za razgovor.

Foto: Pixabay.com

LAV

Danas nemojte nikako vagati između svojih emocija ili misli kada je ljubav u pitanju. Planetarna energija sugeriše da neko vama blizak nema više nameru da sedi i čeka da se vi smislite. Ukoliko se plašite ili brinete da pokažete svoje prave emocije zbog bojazni da ćete biti odbijeni, onda je vreme da se suočite sa njima i kažete šta vam je na srcu.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Trenutna planetarna energija sugeriše vam da malo dublje istražite danas šta izvesna osoba oseća prema vama. Ukoliko niste u ljubavnoj vezi, nego ste u ranim fazama, onda danas pre nego ikad saznajte šta potencijalni partner oseća, kako biste znali šta da očekujete dalje. Možda je vreme da povedete ozbiljan razgovor.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Zvezde su vam pripremile sasvim lep dan u kome treba da uživate pored voljene osobe. Napravite zajedničke planove i preispitajte određene odluke koje ste doneli. Nešto u vašoj vezi treba da se popravi kako biste uspeli da idete napred. Što precizniji budete, to bolje po vas.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Zvezde su vam za danas pripremile mali šok, ali ne brinite biće sasvim pozitivan ishod. Skloni ste odugovlačenju, a to vam stvara više problema nego što vam zaista treba. Nešto vas je izbacilo iz koloseka u vašem ljubavnom životu i imate utisak da stojite u mestu. Nakon današnjeg dana, definitivno ćete želeti da požurite malo stvari i vratite se u igru.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Nemojte brinuti, ako vam nedostaje mašte šta da obučete večeras za zabavu. Današnja planetarna energija uticaće da prlično dobro izgledate u nečemu originalnom i jedinstvenom. Ukoliko tražite ljubav, onda nemojte nositi ništa što odudara od normalnog – budite jedinstveni u jednostavnoj odeći. Život vam više neće biti isti.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste preispitati svoje najdublje i najuzbudljivije fantazije. Ukoliko imate nekog sa kime možete da ih podelite onda iskoristite ovu priliku, izađite i zabavite se. Ukoliko tražite ljubav, onda se potrudite da ne idete na svoja uobičajena mesta – istražite nova i potpuno drugačija. Biće vam drago da ste uradili tako nešto!

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Ne brinite ako danas nešto krene naopako jer će to samo biti privid. Zvezde će danas malo da se poigraju sa vašim ljubavnim životom i pobrkaju neke aspekte života, ali samo zato da bi drugu stranu mogle da dovedu u red. Dakle, ukoliko ste spremni za sastanak a mislite da je nešto bolje iza ugla, iskoristite današnji uticaj planeta i fokusirajte se na ono što je pred vama. Trava je uvek zelenija kod komšija!

Foto: Pixabay.com

RIBE

Današnja planetarna energija pomoći će vam da postignete sve što želite kada je ljubav u pitanju. Posedujete sjajnu harizmu koja okreće glave za vama na ulici - posebno će se jedna određena osoba zagledati! Ukoliko izlazite večeras budite originalni i kreativni sa odećom – onom koja slavi vašu individualnost.

Foto: Pixabay.com

#Horoskop

#Zvezde

#zodijak

'