AKTUELNO

Astrolog Velikir Remić za portal Pink.rs otkriva koji znaci i podznaci zodijaka će imati najviše ljubavne i novčane sreće tokom sedmog meseca tekuće godine.

Leto nam je i kalendarski stiglo, a sa njim i uvećani troškovi na svim poljima. Mnogi razmišljaju kako da zarade više novca ili na koji način da poboljšaju finansije kako bi otišli na zasluženi odmor ili letovanje iz snova. Ima i onih koji samo misle na ljubav i intimu pa im i nije stalo do prženja na suncu i kupanja u slanoj vodi.

- Ukoliko ste rođeni u znaku Raka, Bika, Device, Škorpije i Riba, očekujte fantastične prilike za uvećanje budžeta ali i za neprekidno uživanje u ljubavi. Sada je dobro vreme da tražite povišicu, pokrenete neki dodatni biznis ili da krenete u privatno poslovanje sa članom porodice. Takođe možete da radite od kuće ili da aplicirate za dobijanje posla van mesta trenutnog stanovanja. Vodeni znaci horoskopa najviše će uživati tokom predstojećeg leta i to pogotovo u vreme kada planeta Venera bude u znaku vodenog Raka odnosno u prirodnom četvrtom polju horoskopa - kaže Remić.

Foto: Promo.

Remić poručuje da, ukoliko vam je podznak Blizanac, Vaga ili Vodolija treba da se radujete, jer će vam se ukazati fantastične prilike za ubiranje plodova od marljivog i poštenog rada. Kako dodaje, imajte na umu da će vam ženski saradnici ili nadređene osobe ženskog pola biti veoma naklonjene, pa tokom jula možete da iskoristite dobre kosmičke aspekte za progres u sferi karijere i finansija.

- Ukoliko je vaš podznak Ribe, Jarac ili Strelac pred vama je mesec u kom ćete imati super ljubavne prilike za uživanje sa voljenom osobom, a oni koji su sami upoznaće zanimljivo biće skojim mogu da otpočnu vezu. Važno je da što više izlazite na mesta gde je dobar provod i to pogotovo kraj reke, mora, jezera ili bazena. Tu ćete imati divna druženja, upoznavanja pa čak i čarobne poljupce i prijatna iznenađenja - rekao je popularni srpski astrolog.

#Horoskop

'