AKTUELNO

Divne prognoze meteorologa. Nažalost, ima i loših vesti.

Tranzitna Venera boraviće u znaku vazdušnih Blizanaca do 03. jula ove godine. To je period u kom ćemo se snažno pokrenuti i izaći iz zone komfora i preuzeti inicijativu koja će rezultovati ljubavnim i finansijskim uspesima.

Foto: Pixabay.com

Planeta Venera je vladar druge i sedme kuće horoskopa odnosno polja finansija i partnerskih odnosa. Na svom putovanju kroz treće polje doneće nam priliku da potpišemo važan poslovni ugovor, a mnogi će se dvoumiti između dve poslovne opcije. Osim toga ovo je dobro vreme za polaganje vozaćkog ispita, upisivanje kursa, učenje ali i za kuporodajne aktivnosti kada je reč o tehnici ili automobilima.

Ljubav i dobro raspoloženje osećaće se svuda oko nas, a posebno u svakodnevnoj komunikaciji. Primetićete kako su ljudi ljubazni i nasmejani. Mnogo će se šetati, uživati na putovanjima a naglašena je i stalna komunikacija preko telefona. Razmenjivaće se ljubavne poruke i pozivi kao nikada do sada. Mnogi će baš sada na kratkom putovanju sresti ljubav svog života.

Oni koji su skloni ljubavnim avanturama imaju razloga za brigu. Naime, na putu kroz Blizance Venera će praviti izazovnu opoziciju sa Jupiterom u Strelcu 23.06. i napet kvadrat sa Neptunom u Ribama 24 juna.

To su dani kada su mogući ljubavno-seksualni skandali. Istina će isplivati na površinu, a pravda će biti zadovoljena. Svi koji varaju svoje supružnike i te kako imaju razloga za strah, a oni koji još uvek nisu imali iskušenje u vezi sa preljubom sada se mogu naći u neprijatnoj kušnji od strane nečiste sile.

Foto: Pixabay.com

Astrolog savetuje da izbegavate kršenje Božje zapovesti kako ne biste izgubili dušu za večnost, a oni koji su činili i već čine preljubu treba da prekinu sa tom praksom i da se što pre ispovedite i pokaju pred sveštenikom kako ne bi dotakli samo dno. Idealan je period da obnovite komunikaciju ili da se izmirite sa braćom, sestrama, rođacima, komšijama, a preko njih možete da očekujete prijatna iznenađenja i poklone.

Najviše sreće ovaj tranzit doneće Blizancima, Vagama, Vodolijama, Lavovima i Ovnovima kao i onima koji u svom natalnom horoskopu imaju Veneru u znaku Blizanaca. Za vreme ovog tranzita Device, Ribe i Strelčevi treba da se čuvaju preterivanja svake vrste kao i švrljanja van zvaničnih veza i zajednica.

Foto: Promo.

Autor Velimir Remić, astrolog, kojeg možete zapratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/WebAstrologVelimirRemic/

#Horoskop

'