separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Mlad Mesec je u znaku Bika: Obavezno uradite ovih 5 stvari dok traje njegova MAGIJA


Horoskop za mlad Mesec u Biku - očekuju nas velike turbulencije, ali i važne životne lekcije!


Odmah na početku subote, 4. maja, 45 minuta nakon ponoći počinje novi Mesečev ciklus. Mlad Mesec u Biku - dobro je vreme da se posvetimo ciljevima koji izražavaju pozitivne energije toga znaka, to je vreme za uživanje u jednostavnim životnim stvarima, dobroj hrani i aktivnostima kojima dolazimo u dodir sa prirodom i svojim telima kao i da postanemo svesniji zbog čega se osećamo prijatno i sigurno, navodi Sensa.hr.

Ovaj je ciklus povoljan i za reevaluiranje našeg odnosa prema novcu i imovini i otkrivanje šta nas čini istinski srećnim i ispunjenim. Moćna energija sada daje priliku za važne promene u svom životu pa je pravo vreme za planiranje, a iskoristimo li je, prve bismo plodove mogli ubrati već za dve nedelje, nakon punog Meseca. Ali zapravo, to su tek rane faze velikog transformacijskog procesa.  

Ono čega se treba čuvati jesu razmetanje i prevelika ambicioznost, zbog koje možemo zavaravati sami sebe te srljati u situacije za koje još nismo spremni. Zato je, savetuje astrolog Rachel Celeste Hansen, sad najbolje napraviti nekoliko konkretnih koraka u novom smeru i imati na umu da je ovo maraton, a ne sprint.  

Ovaj mlad Mesec u Biku prvi je u čak 80 godina koji se događa uz prisutnost Urana, ističe astrolog Chani Nicholas. 

To je revolucionarna kombinacija koja nas ohrabruje da radimo sa resursima koje imamo na najinovativnije i najkreativnije moguće načine 

Astrolog podseća da je Bik znak koji stabilizuje, ali sa sedmogodišnjim tranzitom Urana kroz taj znak koji je netom počeo stabilnost zavisi od naše sposobnosti da se prilagodimo i sami sebe ponovo stvorimo u skladu sa potrebnim. A sa ovim mladim Mesecom i "službeno smo pozvani u snagu buđenja tog tranzita".  

Možemo očekivati turbulencije, ali ono što pritom propadne ionako i nije trebalo biti nešto dugoročno. Želimo li se rešiti navika ili obrazaca ponašanja zbog kojih se neprestano vrtimo u krug, treba usmeriti pažnju na bilo kakvu pukotinu koja bi mogla postati naš prolaz u slobodu.  

Autor: Gratisography

5 stvari koje treba uraditi dok je mlad Mesec u Biku 

A šta je najbolje činiti kad je mlad Mesec u Biku, savetuje astrolog Kimberly Peta Dewhirst:

Pazite na vrat i usredsrediti se na grlenu čakru: Bik vlada vratom i nema boljeg dana od ovog mlad Mesec za zavet ćutnje kojima ćete štedeti svoje grlo, a vrat zaštitite šalom.  

Uživajte svim osećajima: Bikova vladarke Venere izoštrava osećaje, naročito dodir i miris; sada su pravi izbor ruža, ylang ylang i palmarosa.

Sanjajte i manifestujte zapisujući to: Sjajno je vreme za zamišljanje budućnosti – ne treba znati sve pojedinosti, samo zamislite mogućnosti.  

Isključite uređaje, pročistite um: Isključite se barem na trenutak, a najbolje ceo dan, i zakoračite u svet umetnosti.  

Budite postojani: Zračite mirnom postojanošću i sigurnošću i nepokolebljivom odlučnošću.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti