AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Foto: Printscreen Youtube

Napokon jedan od dana u kome možete da se opustite. Drugi nekako rade za vas. Odličan je dan da tražite podršku osobe na položaju. Može vas privući svetlija osoba. Komunikacija ide spontano i diže vaše raspoloženje. Zauzeti planiraju put.

BIK

Završavajte što više možete danas. Vašoj sanjalačkoj fazi dolazi kraj i od sutra kreće velika gužva. Možete stupiti u kontakt sa nekim iz prošlosti. Iznenadiće vas energetska promena te osobe. Samo se opustite i pratite situaciju. Reaguju vaše inače slabe tačke organizma.

Foto: Printscreen Youtube

BLIZANCI

Foto: Printscreen Youtube

Mislite o svom finansijskom statusu i pokušavate dugoročno da planirate. Sada je najbolje da se bavite kratkoročnim planovima. Još uvek ste u izraženo seksualnoj fazi. Jednostavno zračite. Niste sigurni šta biste, a to trenutno nije ni bitno.

RAK

Imate više sreće nego pameti tokom današnjeg dana. Šta god osmislili - nekako se namesti i ide. Ne prihvatajte savete drugih. Privlačite poglede osoba koje su nekako egzotične, po izgledu ili karakteru. Zauzeti žele da se sele i maštaju.

Foto: Printscreen Youtube

LAV

Foto: Printscreen

Nešto bi moglo da odloži realizaciju planiranih obaveza, ali nek vas to ne nervira. Prija vam samoća tako da emotivni deo nije naglašen danas. Zauzeti treba da stave do znanja kakvo im je raspoloženje.

DEVICA

Saradnici vas ne razumeju. Budite direktniji i malo prizemniji u komunikaciji sa saradnicima. Priželjkujete neku ludu promenu. Ipak pazite šta želite u ovim danima - to može da vam se ostvari.

Foto: Printscreen Youtube

VAGA

Foto: Printscreen Youtube

Ovo je vaš dan. Ispostaviće se da ste bili u pravu kada ste saradnicima sugerisali nešto. Vreme je da se hvalite. Koliko god da vas biraju, vi ste ti koji danas odlučuje ko, gde i sa kim. Zauzeti ostvaruju voljenoj osobi neku želju.

ŠKORPIJA

Danas vas prate izvesne srećne okolnosti šta god da radite. Ne morate suviše da rizikujete u poslovima koji su vam bitni, tu se oslonite na svoje osećaje. Možete da osvojite nekoga ko se nedavno pojavio u vašem životu. Samo sačekajte popodnevne sate.

Foto: Printscreen Youtube

STRELAC

Foto: Printscreen Youtube

Dobar ste organizator i to je karta na koju treba da igrate danas. Odlična vam je komunikacija sa osobama na položaju. Možete da privučete pažnju nekoga ko je uspešan i mentalno vrlo interesantan. Zauzeti dolaze do nekog kompromisa.

JARAC

Počinjaćete više stvari od jednom, ali pazite da se ne precenite. Svakako će vam sve nekako ići od ruke. Bar danas ne mogu da vas otkriju, pa samo napred u avanturu. Čuvajte pluća.

Foto: Printscreen Youtube

VODOLIJA

Foto: Printscreen Youtube

Danas prihvatate sve suviše lično. To će iskomplikovati odnos sa saradnicima. Imate zaštitnički stav prema partnerima ili potencijalnim partnerima. Ipak nije dan da pravite dugoročnije planove.

RIBE

Odličan vam je dan za početak nekog posla. Samo se pazite papirologije i površnih ljudi na šalterima. Po prirodi niste skromni, pa nema razloga da to činite i danas. Dominantni ste u odnosu. Usmerite svoju pažnju.

Foto: Printscreen Youtube

S. M.

#Devica

#Dnevni

#Horoskop

#Zvezde

'