separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

OČEKUJE IH FATALNA LJUBAV: Proleće ovim znakovima donosi VELIKA IZNENAĐENJA na emotivnom planu!


U proleće se uvek malo češće zaljubljujemo. Tri horoskopska znaka ovog bi proleća mogla da nađu veliku ljubav!


Iz dana u dan postaje sve toplije, cvrkut ptica sve je glasniji i sve polako postaje sve zelenije i cveta – kao i naše raspoloženje!

Kako se budi priroda, takođe i mi živnemo u ovo (mnogima omiljeno) godišnje doba te se češće zaljubljujemo – i razgovaramo o takozvanim “prolećnjim osećanjima”.

Dakle, drage solo-devojke, oprez: velika je verovatnoća da će ova tri horoskopska znaka ovoga proleća pronaći svoju veliku ljubav.

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba očekuje velika ljubav ovoga proleća. Ovaj zvezdani znak željan harmonije napokon će pronaći svog savršenog partnera. Moći ćete da se potpuno predate vezi i prepustite osećanjima. Ovog proleća bićete veoma srećni!

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca vole slobodu – međutim, ovog proleća će se konačno zaljubiti i biće spremne za ozbiljnu vezu. Nakon nekoliko ljubavnih razočaranja, muškarac iz snova više nije toliko daleko. U proleće vas očekuje jako puno pozitivnih iznenađenja.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca očekuje jako puno proletnjih osećanja. To će biti predivno godišnje doba za ovaj horoskopski znak. Konačno ćete biti spremni da ponovo otvorite svoje srce. Čak bi jedna stara ljubav mogla da probudi potisnute emocije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti