AKTUELNO

Astrolozi navode da vam se može ostvariti sve što zamislite, a potrebno je da uradite samo jednu stvar.

Svi možemo očekivati čaroliju mladog Meseca, a posebno što baš 6. marta Uran menja znak i ulazi u Bika pa će se od tog dana mnogim osobama menjati sudbina. Merkur je već krenuo u retrogradni hod u Ribama gde su Sunce i Neptun pa se mogu dešavati razne situacije, kako tajne, tako i javne. Mnoge tajne mogu da se saznaju.

Vreme je da sagledate svoj život, preispitate se dokle ste stigli i gde su granice u vašim željama.

Mlad Mesec u Ribama 6. marta najavljuje početak nove faze, novog lunarnog ciklusa, a to je dobro vreme za početak nečeg novog.

Mlad mesec donosi novu, čistu i pozitivnu energiju. Mesec i Sunce se susreću u sanjivim Ribama, tako da je to energija koja će vas naterati da razmislite o svojim snovima. Pomalo ćete budni sanjati.

Kod nekih će se javiti neraspoloženje, loš san, glavobolja, simptomi slični gripu i emotivno nezadovoljstvo. To je vreme da preispitate svoje unutrašnje osećaje. U periodu Mladog Meseca ste skloni dubokim promenama. Naročito ako imate naglašene Ribe u svom horoskopu, sada ste osetljiviji na energiju i ponašanje drugih ljudi.

Možete imati mistična iskustva, kao i jake snove sa posebnim značenjem. Sada je idealno vreme da započete kreativne projekte. Zapitajte se prvo gde, šta i kako želite da radite. Možda vidite sebe u uslužnim delatnostima, u poslu gde ćete upotrebiti svoj psihički ili naratorski dar.

Bavićete se istraživanjem, jer Ribe su tajnovite, a mi volimo da plovimo tim vodama i uživamo da glumimo detektiva.

U ovom period javiće se velika empatija i bićete vrlo osetljivi. Bićete spremni da se žrtvujete zbog osobe do koje vam je stalo. Osobe koje su sklone preteranom davanju sebe, sada mogu da porade na tome i da okrenu novi list, shvatićete da je vreme da se promenite. Uvidećete da postoje granice i da treba da ih se pridržavate.

Budite autentični, bavite se jogom, idite u šetnju u prirodu, meditirajte. Tako ćete pokrenuti intuiciju, verujte joj. Osluškujte poruke koje vam kosmos šalje. Možda ćete imati neobična i pomalo misteriozna iskustva.

Telepatija i predosećaji će biti česti. Možda privučete svoju srodnu dušu.

Foto: Pixabay.com

Verujte u ostvarenje svojih snova, imajte želje, imajte svoje planove. Zapišite šta vam je cilj. Ako budete lutali i ako vam mart bude mesec bez ambicija, lako možete sa ovim Ribama upasti u melanholiju i depresiju. Uvučiće vas ova energija u pospanost, pa ćete biti umorni i uhvatićete se alkohola, cigareta, antidepresiva ili nekih drugih poroka.

Osobe sklone deprsiiji će u ovom period biti još više osetljivije. Izbegnite takvo stanje tako što ćete se baciti na sport. Znači, vreme je da se pokrenete, da udahnete novu, čisto belu energiju i napravite korak dalje u svom životu. To je izazov, prihvatite ga, budite hrabri i jaki.

Napravite listu svojih želja i krenite u njihovo ostvarivanje. Jer, veruje se da se u vreme Mladog Meseca ostvaruju i one nestvarne želje.

Poželjna je detoksikacija tela i misli. Jer vaš organizam i vaš um treba da izbaci štetne i toksične stvari. Tako ćete napraviti mesta da nešto novo i lepo uđe u vaš život.

Sa ovim Mladim Mesecom gledajte filmove, uživajte u ulogama tih glumaca, zamislite sebe u ulozi nekog od njih. Pokušajte da odglumite, budite luckasti i pokušajte da budete malo drugačiji od onoga što jeste. Snimite svoj šaljivi video klip. Našminkajte se onako kako se nikada ne šminkate. Obucite neku čipku ili neku provokativnu garderobu.

Pronađite svoju inspiraciju. Ako želite da vam brže raste kosa šišajte se u fazi rastućeg Meseca. Posadite nešto, jer biljke takođe brže rastu.

#Horoskop

#Mesec

'